MÅTTE STØTTES: Etter å ha kollapset på scenen måtte Madonna holdes oppe under konserten i Sofia. Men for 51-åringen var det aldri snakk om å avbryte konserten.  Foto: Stella Pictures
MÅTTE STØTTES: Etter å ha kollapset på scenen måtte Madonna holdes oppe under konserten i Sofia. Men for 51-åringen var det aldri snakk om å avbryte konserten. Foto: Stella PicturesVis mer

Kollapset to ganger på scenen

- Hun lider av utmattelse. Hun er veldig svak.

SEHER.NO: Madonnas (51) konsert lørdag kveld i Bulgaria ble en tøff affære for pop-dronningen.

Ikke mindre enn to ganger gikk det galt for 51-åringen. Først mistet hun bevisstheten da hun fremførte sangen "Holiday", og måtte holdes oppe av en danser. Deretter, etter at hun forlot scenen under "Spanish Lesson", besvimte hun og falt om.

- Madonna var veldig engstelig backstage. Hun måtte sette seg ned for lengre pauser enn vanlig mellom sangene, sa en kilde til The Sun.

- Hun nektet å avslutte konserten eller å ta en pause etter at hun ble svimmel under "Holiday". Det viser seg at hun lider av utmattelse. Hun er veldig svak.

Nå venter en etterlengtet pause for den populære artisten, som tidligere i sommer gjestet Norge i regnværet. Men pausen kommer ikke så raskt som den burde.

- Hun ble rådet til å avlyse de siste to konsertene i Israel, men logistikk og stahet stoppet henne. Hun gjør konsertene, og tar en pause etterpå.

Se videoen på The Sun her (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Han er mitt livs kjærlighet