Kollapset på shopping!

Plutselig fikk uttrykket "shop 'till you drop" en ny betyning.

LÅ TYNT AN: Magre Nicole Richie kollapset under shopping: - Jeg har et problem, innrømmer hun.  Foto: All Over Press/Getty
LÅ TYNT AN: Magre Nicole Richie kollapset under shopping: - Jeg har et problem, innrømmer hun. Foto: All Over Press/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den sykelig tynne realitystjernen Nicole Richie (24) besvimte under en shoppingtur i LA i går.
 
- Hun gikk rundt og tittet på klær, så bare falt hun i gulvet, forteller et øyevitne til Life & Style. - Personalet hjalp henne opp på en stol og prøvde å gi henne noe å spise. ”NEI!”, ropte hun og mumlet noe om at det var "altfor varmt".

Nicole har innrømmet at hun har blitt for tynn, men benekter at hun har spiseforstyrrelser.

- Jeg har kontaktet en ernæringsfysiolog og en lege, fordi jeg innser at jeg har et problem. Det er viktig for meg å ta ansvar og ordne opp. Nå er jeg på rett vei, forsikret Nicole i et intervju med Vanity Fair i mai.

Om hun er på rett vei eller ikke, eks-bestevennen til Paris Hilton takket i det minste ja til et glass vann, før hun etter 20 minutter tuslet forvirret ut av butikken.


SHOPPET FOR 150 000 PÅ 20 MINUTTER

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer