TIL SYKEHUS: Lørdag ble Alexa Ray Joel fraktet i all hast til sykehuset etter at hun kollapset på scenen under sin egen konsert i New York. Her er hun med faren Billy Joel i 2011. Foto: Stella Pictures
TIL SYKEHUS: Lørdag ble Alexa Ray Joel fraktet i all hast til sykehuset etter at hun kollapset på scenen under sin egen konsert i New York. Her er hun med faren Billy Joel i 2011. Foto: Stella PicturesVis mer

Kollapset på scenen

Billy Joels artistdatter måtte til sykehus i ambulanse for andre gang.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld ble Alexa Ray Joel (28) i all hast kjørt til sykehuset etter at hun kollapset på scenen under sin egen konsert på Café Carlyle.

Billy Joels datter mistet bevisstheten og falt sammen foran sjokkerte tilskuere. Tidligere på kvelden sa hun at hun ikke følte seg så frisk, men at hun ville gjennomføre konserten.

På sykehuset fikk hun ifølge nettsiden Perezhilton diagnosen Vasovagal synkope - som forårsaker lav puls og blodtrykk og kan føre til besvimelse.

Selvmordsforsøk

Kollapsen kom som nok et sjokk for Alexas berømte foreldre Billy Joel og Christy Brinkley, som i 2009 fortvilte etter at datteren forsøkte å ta sitt eget liv etter et mislykket forhold.

Heldigvis gikk alt bra med Alexa denne gangen og kort tid etter at hun slapp ut fra sykehuset takket hun for all støtten.

- Jeg vil takke alle som har kommet for å støtte meg. Jeg ville gjerne gjennomføre min siste opptreden og avslutte med et brak, men dette var ikke det jeg hadde i tankene og jeg håper jeg snart kan gi tilbake til det fantastiske publikumet. Takk for all omtanken.

KJENDISDATTER: Alexa er datter av tidligere supermodell Christie Brinkley og artist Billy Joel.  Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press
KJENDISDATTER: Alexa er datter av tidligere supermodell Christie Brinkley og artist Billy Joel. Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Hun har ikke tatt silikon