Kollapset på scenen etter strømsjokk

- Jeg trodde min siste time var kommet, sier den svenske rockestjernen.

STRØMSJOKK: En konsert med det svenske bandet Raised Fist endte med strømbrudd og en vokalist som besvimte etter å ha fått strøm i seg via mikrofonstativet i Sundsvall lørdag. Bildet er fra en tidligere konsert. Foto: Faksimile Youtube
STRØMSJOKK: En konsert med det svenske bandet Raised Fist endte med strømbrudd og en vokalist som besvimte etter å ha fått strøm i seg via mikrofonstativet i Sundsvall lørdag. Bildet er fra en tidligere konsert. Foto: Faksimile Youtube Vis mer
SEHER.NO:  Stemningen på en konsert med det svenske hardrock-bandet Raised Fist ble i overkant elektrisk da vokalist Alexander Hagman besvimte på grunn av et kraftig støt via mikrofonstativet.

Ulykken skjedde ifølge avisen Expressen på bandets konsert i Sundsvall lørdag foran øynene på et sjokkert publikum.

- Først fikk jeg et kraftig støt via mikrofonen. Men siden jeg var overtent, fortsatte jeg å synge, med et lommetørkle rundt mikrofonen. Da fikk jeg en ny smell, som ga meg kramper. Jeg kunne ikke slippe mikrofonen, sier Hagman til avisen.

Etter en stund forsvant strømmen i lokalet, noe som førte til at vokalisten besvimte på scenen.

- Plutselig smalt det og jeg falt. Jeg trodde min siste stund var kommet.


Ifølge bandets trommeslager Matte Moden var det da Hagman grep rundt mikrofonstativet, at han fikk den kraftigste smellen.

- Det kunne gått veldig ille. Alt ble jo mørkt, så han trodde at han hadde dødd, sier Moden til Expressen.

Raised Fist har gitt ut seks album siden plate-debuten i 1998. Den foreløpig siste «Veil of Ignorance» kom i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Brøt sammen i tårer på toget