TABBE: Kate Moss klarte ikke å holde stilen da hun møtte fotografene. Foto: Stella
TABBE: Kate Moss klarte ikke å holde stilen da hun møtte fotografene. Foto: StellaVis mer

Kollapset på nattklubb

Kate Moss måtte hjelpes hjem av sikkerhetsvaktene.

SEHER.NO: Super-modellen Kate Moss (34) har ingen planer om å roe ned på sitt ville partyliv, selv om det fører henne opp i den ene skandalen etter den andre.

Den britiske skjønnheten - som tidligere blant annet har blitt tatt på fersken med kokain og fått sparken av mange luksusmerker på grunn av sitt ville liv - gjorde seg natt til fredag bemerket på verste vis utenfor London-klubben Vendome.

Da Kate skulle forlate klubben ved stengetid rundt klokken 01.30, var hun nemlig så beruset at hun ikke klarte å stå på beina!

Ifølge avisa Mail on Sunday måtte to av nattklubbens sikkerhetsvakter støtte henne bort til en taxi for å unngå at hun falt i bakken.

Enda pinligere ble situasjonen for motedronningen da hun mistet sin høyhælte sko - og avslørte at hun hadde utstyrt dem med slitte joggesko-såler innvendig for å minske belastningen på beina.

Moss var på baren i det trendy området Knightsbridge for å delta på lanseringsfesten til det nye filmselskapet BritFlick Productions.

Tidligere på kvelden hadde hun også vært innom en fest arrangert av undertøysmerket Agent Provocateur - som hun flere ganger har stått modell for.

Men da Kate satte kursen mot taxi-køen etter en lang natt på byen, var det ikke mye grasiøs catwalk-gange å se...

Moss' forhold til The Kills-gitaristen Jamie Hince tok slutt i forrige uke, fordi han ikke skal ha vært like interessert i å få barn og gifte seg som Kate.

Nå frykter Kates venner at kjærlighetssorgen skal sende henne inn i en destruktiv fest-spiral, som kan ødelegge hennes karriere for godt.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Toppløs Britney solgt på nett