Kate Beckinsale:

- Kollapset på innsiden

Kate Beckinsale sender varme tanker til Chrissy Teigen og ektemannen, men åpner også opp om sitt eget tap.

ÅPNER OPP: Kate Beckinsale er blant dem som roser Chrissy Teigen og John Legend for åpenheten. Selv åpner hun opp om eget tap. Foto: Quinn / Pa Photos / NTB
ÅPNER OPP: Kate Beckinsale er blant dem som roser Chrissy Teigen og John Legend for åpenheten. Selv åpner hun opp om eget tap. Foto: Quinn / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Denne uken fortalte Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) åpenhjertig i sosiale medier om tapet av sin ufødte sønn. Parets åpenhet rundt den tragiske nyheten har fått enorm støtte i sosiale medier, men hatkommentarene har også funnet veien til Teigens tårevåte innlegg på Instagram.

Dette får den britiske skuespilleren Kate Beckinsale (47) til å se rødt.

Teigen var lagt inn på sykehus med blødninger fra morkaka. Til slutt hadde sønnen for store komplikasjoner til å overleve, og nå sitter foreldrene igjen med en bunnløs sorg.

Flere mener det var smakløst av stjerneparet å dele bilder fra sykehuset, men nå er Beckinsale blant dem slår hardt tilbake mot ekteparets kritikere.

«Jeg har lagt merke til at folk kritiserer Chrissy Teigen for å dele dypt private bilder etter tapet av babyen hennes», skriver Beckinsale innledningsvis på Instagram, og legger til at under en slik sorg er det ingen andre enn Teigen og familien som kan bestemme hva som er rett for dem.

Mistet ufødt barn

Men det er ikke bare støtte til paret «Underworld»-stjernen får oppmerksomhet for. Hun forteller nemlig at også hun mistet et barn for noen år siden, 20 uker på vei i svangerskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer