STRESS: Angelina sjonglerer en karriere som skuespiller, regissør og rollen som seksbarnsmor. Nå mener venner og familie at hun må ta det mer med ro.
STRESS: Angelina sjonglerer en karriere som skuespiller, regissør og rollen som seksbarnsmor. Nå mener venner og familie at hun må ta det mer med ro.Vis mer

Kollapset på filmsett

Venner og familie frykter for Angelina Jolies helse.

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen Angelina Jolie (38) lever et hektisk liv som seksbarnsmor, skuespiller og regissør. Men Brad Pitts (49) kones forsøk på å rekke over alt er i ferd med å knekke henne.

Innspillingen av andre verdenskrigsdramaet «Unbroken» endte med at Angelina kollapset. Det avslører magasinet National Enquirer, som også publiserte bilder fra hendelsen i Australia 2. desember.

- Når hun falt var ikke alle i innspillingsteamet sikre på hva som skjedde, sier en av kildene.

- Først trodde de at hun spilte. Når de forsto hva som skjedde løp de bort til henne i frykt for at hun var alvorlig syk.

Kilde forteller at skuespilleren var sykelig blek og gispet etter luft.

- Men hun nektet å bli sendt til sykehus. Etter å ha samlet seg forsikret hun alle om at hadde det bra og fortsatte innspillingen, forteller kilden til magasinet.

SEKSBARNSMOR: Angelina og Brad har hele seks barn sammen. Når Brad er opptatt med å spille inn filmer er det Angelina som har hovedansvaret for barna. Foto: Carlos Costas, PacificCoastNews/
SEKSBARNSMOR: Angelina og Brad har hele seks barn sammen. Når Brad er opptatt med å spille inn filmer er det Angelina som har hovedansvaret for barna. Foto: Carlos Costas, PacificCoastNews/ Vis mer

Brad er bekymret

Hendelsen har fått Angelina Jolies nærmeste til å bekymre seg for skuespilleren, som tidligere i år opererte bort begge brystene.

Samtidig advarer de henne om at hun risikerer å få hjerteproblemer om hun ikke roer ned sitt hektiske liv.

- Angelina har kjørt steinhardt døgnet rundt. Hun har regissert ni til tolv timer om dagen, og samtidig tatt vare på sine seks barn, sier kilden til National Enquirer.

Har kollapset før

Dette er ikke første gang Angelina kollapser på jobb. Under et FN-oppdrag i Kongo i mars endte ifølge bladet National Enquirer med at skuespilleren kollapset. Den supertynne Hollywoodstjernen skal ha falt sammen på et baderomsgulv.

BEKYMRET: Brad Pitt skal være bekymret for Angelinas helse.  Foto: Stella Pictures
BEKYMRET: Brad Pitt skal være bekymret for Angelinas helse. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespillerens ektemann, Brad Pitt, fryktet ifølge bladet da at Angelina er på vei til å ta livet av seg.

I sammenheng med kollapsen fikk Jolie akuttbehandling av en lege, men det var ikke før hun var tilbake i Los Angels at hun avslørte hva som hadde skjedd. Beskjeden skal ha fått ektemannen til å fly i taket.

«Brad advarte henne og sa at hun måtte ta livet mer med ro. Han sa at hun var på vei til å ta livet av seg. Brad skal så ha fortalt Angelina at han ikke vil at barna deres skal tvinges til å vokse opp uten en mamma,» skriver bladet.

Jolie fikk flytende væske intravenøst, men ville ikke på sykehus for videre undersøkelser. I steden ble hun værende i Afrika og fullførte sitt opprinnelige program.

- Hun ser ut som et skjelett. Kinnene hennes var innsunket og hun så ut som hun var i behov av hvile. Vektraset gjør at hun ikke ser ut som om hun veier mer en 50 kilo, avsluttet kilden.

LES OGSÅ:  Angelina Jolie kollapset i Kongo