HADDE RUSPROBLEMER: Corey Haim har i lengre tid slitt med rusproblemer, og skal ha omkommet av en overdose. Foto: All Over Press
HADDE RUSPROBLEMER: Corey Haim har i lengre tid slitt med rusproblemer, og skal ha omkommet av en overdose. Foto: All Over Press Vis mer

Kollapset og døde foran moren

80-tallsstjernen Corey Haim er død.

SEHER.NO: Skuespiller Corey Haim (38) døde natt til onsdag amerikansk tid. Politiet anslår den foreløpige dødsårsaken til å være en overdose, og Haim skal i lengre tid ha slitt med rusproblemer.

Haim skal ha falt om i morens leilighet ifølge TMZ, og skal ha hatt fire flasker med reseptbelagte midler i nærheten da politiet kom til stedet.

Ifølge nettstedet skal skuespilleren ha vært syk med influensasymptomer de siste dagene, men medisinene som ble funnet skal ikke ha vært relatert til sykdommen.

Kilder forteller at Corey skal ha kollapset foran moren sin. Hun skal ha ringt 911, men livet hans sto ikke til å redde og han skal ha blitt erklært død klokka 2.15 amerikansk tid. 

Moren skal ha forklart politiet at Corey har slitt med avhengighet av reseptbelagte midler i flere år, noe som også har vært velkjent i Hollywood. 

Haim er mest kjent for 80-tallsfilmene «The Lost Boys», «Lucas» og «License to Drive».

Haim fikk på 90-tallet store økonomiske problemer, og matte slå seg selv konkurs i 1997. Haims karriere fikk seg en kraftig knekk etter suksessen som tenåringsidol, men i 2007 var han med i realityserien «The Two Coreys» sammen med kollegaen og vennen Corey Feldman.

Haim var åpen om problemene sine.

- Jeg jobbet på The Lost Boys da jeg tok min første joint. Men ett år før det begynte jeg å drikke øl under innspillingen av «Lucas». Jeg levde i Los Angeles på 80-tallet, noe som ikke var det beste stedet å være. Jeg tok kokain i omtrent ett år, og deretter crack, har han tidligere sagt.

Etter hvert begynte han på piller både for å roe seg ned og for å gire seg opp.

- En ble til to, to ble til fire, fire ble til åtte, helt til det til slutt var omtrent 85 om dagen. Legene kunne ikke tro at jeg tok så mye. Og det var bare valium, jeg snakker ikke om de andre pillene jeg tok, uttalte han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.