Kollapset med brystsmerter

Kevin Federline redd for hjerteproblemer.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kevin Federline (33) har lagt på seg mange kilo siden han giftet seg med Britney Spears i 2004. Nylig meldte han seg på TV-programmet «Excess Baggage» i Australia, der han konkurrerer mot andre deltagere om å miste flest kilo.

Mandag trente han som en del av programmet da han falt om på bakken. Federline ble raskt kjørt til sykehus, og øyenvitner fryktet at 33-åringen hadde hatt et hjerteinfarkt.

Federline ble skrevet ut av sykehuset, men må tilbake til en hjertespesialist tirsdag. Legene trodde først det dreide seg om et hjerteinfarkt, men etter en rekke tester fant de ingenting.

– Kevin er nå hjemme sammen med familien. Han forventes å være tilbake på settet fredag, skriver produksjonsselskapet Fremantle Media.


Federline sliter med vekten og prøver å trene seg tilbake i form for åpent kamera. Tidligere ble han utslitt i varmen og måtte til behandling.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drømmer om bondebryllup  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer