FALT OM: Baywatch-stjernen Donna D'Errico besvimte i retten hvor hun og eksmannen Nikki Sixx er i de siste forhandlingene i skilsmissen.  Foto: All Over Press
FALT OM: Baywatch-stjernen Donna D'Errico besvimte i retten hvor hun og eksmannen Nikki Sixx er i de siste forhandlingene i skilsmissen. Foto: All Over PressVis mer

Kollapset i retten

Den tidligere Baywatch-stjernen Donna D'Errico ble funnet bevisstløs på et toalett.

SEHER.NO: Donna D'Errico (39) spilte strand-baben Donna Marco, i den populære serien Baywatch, fra 1996-1998.

Fredag møtte hun og ektemannen gjennom ti, år Mötley Crüe-bassisten Nikki Sixx (48), i retten for å avslutte den pågående skilsmissen de gjennomgår, skriver Contactmusic.com.

Mens den rettslige handlingen pågikk klaget D'Errico på pusteproblemer. Kort tid etterpå ble hun funnet bevisstløs på et toalettet i rettshuset.

Da den barmfagre blondinen kom til seg selv igjen insisterte hun på at årsaken til pusteproblemene hang sammen med en asmatisk bronkitt hun har. Denne skal ha forverret seg etter de nylige skogbrannene i California.

D'Errico som var i ferd med å vitne, skal ha bedt om utsettelse av rettsaken på grunn av tilstanden sin, men forespørselen ble avvist, melder KNBC, ifølge Contactmusic.

Donna og Nikki giftet seg i 1996 og har en seks år gammel datter sammen. I april i fjor søkte D'Errico om skilsmisse.

Paret skal ha blitt enige om besøksrett for datteren og er nå i gang med fordeling av deres felles økonomi og eiendom.

LES HER: Kelly Rowland kollapset på scenen