KOLLAPSER: Katy Perry kollapser under den kommende episoden av «American Idol». Foto: ABC/ NTB scanpix
KOLLAPSER: Katy Perry kollapser under den kommende episoden av «American Idol». Foto: ABC/ NTB scanpix Vis mer

Katy Perry:

Kollapset etter gasslekkasje

Det ble dramatisk under «American Idol»-innspillingen for sangstjernen.

Publisert

Den 18. sesongen av «American Idol» er i full gang, og årets dommere er ingen ringere enn sangstjernene Katy Perry (35), Lionel Richie (70) og Luke Bryan (43).

Stjernedommerne går nå inn i sin tredje sesong av det populære musikkprogrammet, og i en kommende episode blir tv-seerne vitne til en dramatisk situasjon som utspiller seg i forkant av en audition.

Kollapser

Ifølge People er det i et klipp tatt ut fra helgens kommende episode av «American Idol» at man får et innblikk i dramatikken.

I klippet ser man at dommerne oppdager en merkelig lukt, som de etter hvert gjenkjenner som gasslukt. Kort tid etter blir bygningen evakuert på grunn av en potensiell gasslekkasje.

- Lukter dere gass? Det er veldig intenst, sier Katy Perry til produsentene, før kollega Luke Bryan legger merke til det samme.

- Vi kjenner tung propan, legger han til.

FALLER OM: Katy Perry faller om etter å ha blitt evakuert grunnet en gasslekasje. Foto: ABC
FALLER OM: Katy Perry faller om etter å ha blitt evakuert grunnet en gasslekasje. Foto: ABC Vis mer

Perry forteller videre at hun har vondt i hodet, og det går ikke mange sekundene før hun påpeker at det kjennes alvorlig ut. Like etter blir bygningen evakuert, og nødetatene kommer til stedet.

- Dette er ikke tull, det er faktisk en gasslekkasje, forteller Bryan da han har kommet seg ut av bygningen.

Problemene stopper derimot ikke selv om de har forlatt bygningen. Fra utsiden påpeker nemlig Perry at hun ikke føler seg bra, før hun plutselig kollapser på bakken.

Det er så langt ukjent hva som skjedde i etterkant av kollapsen.

Kysset gutt

Kollapsen er ikke den første hendelsen som har skapt overskrifter for Perry gjennom den amerikanske versjonen av «Idol». I 2018 ble det nemlig oppstandelse etter at Perry kysset den da 19 år gamle deltakeren Benjamin Glaze på munnen, i etterkant av hans audition til konkurransen.

I forkant av kysset hadde Glaze fortalt dommerne at han var ukysset, før han opptrådte med en låt. Dermed fikk stjernedommeren det for seg at hun skulle bli hans første kyss.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

Det som imidlertid vakte størst oppsikt blant tv-seerne var at 35-åringen ikke spurte om tillatelse før hun tok seg friheten til å kysse gutten - som i utgangspunktet kom frem til dommerpanelet for å gi Perry et kyss på kinnet.

«American Idol»-deltakeren fortalte New York Times i etterkant at kysset gjorde ham ukomfortabel.

- Jeg ville spare det til mitt første forhold. Jeg ville at det skulle være spesielt.

Tenåringen fra Oklahoma sa også at han ville ha sagt «nei» dersom Perry hadde spurt ham først.

- Jeg vet at mange gutter ville ha sagt ja, men for meg som er oppdratt i en konservativ familie ble det en veldig ukomfortabel opplevelse, fortalte han til avisen.

KYSSET: Katy Perry kysset en ukysset gutt, og det hele skapte oppstandelse. Foto: ABC
KYSSET: Katy Perry kysset en ukysset gutt, og det hele skapte oppstandelse. Foto: ABC Vis mer

Etter uttalelsene opplevde han en storm av oppmerksomhet fra reportere - også på sine egne sosiale medier. Han bestemte seg derfor for å oppklare alt på sin Instagram.

- Jeg klager ikke over kysset fra Katy Perry i det hele tatt. Måten noen artikler er vinklet på er tatt ut av kontekst, og ikke slik jeg har fortalt historien min. Jeg er beæret over ha vært en del av «American Idol». Formålet til showet er å finne nye stjerner og artister. Jeg burde ha sunget bedre, og ikke blitt satt ut av det som skjedde, skrev han blant annet.

LES OGSÅ: - Brudd for «Riverdale»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer