SJOKKERER IGJEN: Gordon Ramsay ble i november anklaget for å ha vært i utro mot kona Tana i flere år. Nå sjokkerer han igjen. Foto: WENN
SJOKKERER IGJEN: Gordon Ramsay ble i november anklaget for å ha vært i utro mot kona Tana i flere år. Nå sjokkerer han igjen. Foto: WENNVis mer

Kokke-Gordon sjokkerte seerne

- Jeg hadde slått til ham på kjeften.

SEHER.NO: TV-kokken Gordon Ramsay (42) har hatt noen tøffe uker, etter at han ble beskyldt for utroskap av britiske aviser.

Og nå har programlederen igjen havnet i trøbbel - denne gang på grunn av sin tøffe kjeftbruk i "Hell's Kitchen" - hvor han besøker britiske restauranter.

I episoden som i går ble sendt på britisk TV skal den ramsalte briten ha bannet 312 ganger i løpet av 102 minutter - over tre ganger i minuttet!

Det fikk TV-seerne til å ringe i hopetall til TV-kanalen Channel 4 for å klage, ifølge Sunday Mirror.

- Jeg har arbeidet i restaurantkjøkken og det er ikke noen grunn til å snakke på den måten. Hvis han var min kjøkkensjef, ville jeg smelt til ham på kjeften med et kjevle, sier en seer ifølge avisa.

I et tilfelle skal Ramsay og en restauranteier ha sagt 37 banneord på 95 sekunder.

Til restauranteieren Mick Martins 19 år gamle datter skal han ha fyrt løs følgende "kompliment":

- “You’re my only f***ing hope right now. Mum’s on the f***ing verge, f***ing dad’s lost it, and you my sweet at f***ing 19 have the f***ing world on your shoulders... You’ve been very f***ing loving.”

Ramsay har tidligere lovet å dempe ordbruken i den amerikanske versjonen av TV-showet for ikke å støtet TV-seerne, men etter reaksjonene å dømme bør han kanskje skjerpe seg i Storbritannia også.

- Jeg måtte holde meg for ørene. De første 30 sekundene var morsomme, men så ble det pinlig med så mange "f******" flygende rundt, sier en opphisset seer.

Ramsay er en av verdens mest populære kokker og skal bare i fjor ha tjent over 800 millioner kroner på sine restauranter og TV-prosjekt.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: TV-stjerne tar 60 pller om dagen