Kokainskandalen doblet lønnen hennes

Tjente 20 millioner mer etter sjokkbildene.

FESTLIV: Kate er kjent for sitt ville festliv, som hun nå påstår tilhører fortiden. I 2005 ble sjokkbilder der stjernen sniffet kokain publisert. Foto: Stella Pictures
FESTLIV: Kate er kjent for sitt ville festliv, som hun nå påstår tilhører fortiden. I 2005 ble sjokkbilder der stjernen sniffet kokain publisert. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Supermodell Kate Moss' (36) agent, Sarah Doukas (52), gikk denne uken offentlig ut og skrøt av at kokainskandalen doblet lønnen til stjernen.

Kritikere hevdet karrieren til Moss var over, etter at sjokkbilder som viste at stjernen sniffet kokain, kom ut i 2005.

Men under et radiointervju forteller Doukas nå at det heller var tvert imot.

- Noen av mine fantastiske klienter sa: «Vi er i dine hender, vi fortsetter samarbeidet med Kate». Og det gjorde de, sier hun ifølge News of the World.

Til tross for at flere store selskaper, blant annet Chanel og Burberry droppet modellen, kom det senere ut at inntektene til stjernen hadde økt fra 20 til omkring 40 millioner kroner.

- Jeg bruker mye tid på å forsikre store klienter om at de må holde seg i ro og ikke gjøre for spontane avgjørelser, sier Doukas.

Moss gikk nylig ut og fortalte at hun hadde lagt partylivet på hylla.

- Jeg har bestemt meg for å forandre livsstil. Det har vært for mye alkohol, som har vært en belastning for meg. - Det er på tide at jeg får orden på meg selv. Jeg er ikke en liten pike lenger. Så nå er det tidlig i seng og tidlig opp, sa hun ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk nok av partylivet