- Kokaindommen ble vendepunktet for meg

Idol-dommer Gunnar Greve Pettersen ble kastet på glattcelle for narkotikamisbruk og dømt til 18 dagers fengsel.

KOKAINDØMT: På sine yngre dager var Idol-dommer Gunnar Greve Pettersens hverdag preget av rus og festing. Foto: Stella Pictures
KOKAINDØMT: På sine yngre dager var Idol-dommer Gunnar Greve Pettersens hverdag preget av rus og festing. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den lune og varme Idol-dommeren Gunnar Greve Pettersen (29) opptrer som en klok og tilstedeværende dommer i det populære sangprogrammet. Men det har ikke alltid vært sånn.

For Pettersen var begynnelsen av 20-årene preget av festing, hip hop-miksing og rus.

- Jeg levde et dobbeltliv. Hjemme var jeg en pliktoppfyllende sønn, men samtidig var jeg rebell og utforskende hiphoper. Jeg var flau over bakgrunnen min som «esteborgelig», og brukte aldri «Greve»-navnet når jeg var ute. Den gangen var det utenkelig at en fra sositeten skulle hevde seg i hip hop, sier han til Magasinet Dagbladet.

Bergens-gutten vokste nemlig opp i et hjem med generesjoner med advokater og dommere. Mellom julen 2005 og sommeren 2006 kommer vendepunktet for den da 23 år gamle mannen. Etter en periode med studiojobbing kombinert med kokainbruk og festing begynner slutten på Pettersens rebelske periode.

- Kokaindommen ble vendepunktet for meg. Jeg hadde vært utagerende lenge og preget festmiljøet i Bergen, men i dag er de åra mer som en tåke. Jeg prøver å fortrenge det, forteller Gunnar i intervjuet, som ble dømt til 18 dager i fengsel.

I dag ser livet en smule annerledes ut for 29-åringen enn det det gjorde for bare noen år siden. For seks uker siden ble han og samboer Helene Ree (28) foreldre til lille Ronja.

- For første gang i livet mitt er noe viktigere enn meg selv i enhver situasjon. Det forandrer alt, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria Beckham valgte rødvinen framfor Harper Seven