PRØVDE KOKAIN: - Jeg ble helt hyperaktiv, og det virket ikke på meg, avslører blondinen. Foto: All Over Press
PRØVDE KOKAIN: - Jeg ble helt hyperaktiv, og det virket ikke på meg, avslører blondinen. Foto: All Over PressVis mer

- Kokain virket ikke på meg

Pamela snakker ut om sitt forhold til fest og rus...

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Pamela Anderson (42) har levd store deler av livet sitt i rampelyset, og nå avslører 42-åringen at det til tider har gått vilt for seg.

Onsdag innrømmet "Baywatch"-stjernen i et britisk talkshow at hun som yngre prøvde kokain.

- Jeg har prøvd det, men jeg likte det ikke. Jeg ble helt hyperaktiv, og det virket ikke på meg, fortalte hun i  TV-showet "Jeremy Kyle Show", skriver Contactmusic.

Blondinen har passert 40 år og er mor til guttene Brandon (12) og Dylan (11). Men stjernen innrømmer at hun fremdeles liker å gå ut på byen.

- Jeg har ikke drukket på en måned. Jeg drikker ikke. Noen ganger drikker jeg champagne, og da blir jeg litt ør. Jeg tar flikk-flakk og bryter med folk på gulvet, men akkurat nå har jeg tatt en pause. Vennene mine sier at jeg lader opp til neste bytur.

Pamela bor for tiden i en husvogn mens hjemmet hennes i Malibu blir pusset opp, men arbeidet har tatt så lang tid at 42-åringen nå vurderer å selge eiendommen.

- Jeg vil selge den. Jeg hater den. Folk begår selvmord over renoveringer. Forhold går i stykker over renoveringer, og jeg forstår hvorfor. Det er hjerteknusende.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
LES OGSÅ: Hånes for kjolesplitt