Pete Doherty:

Kokain-arrestert i Paris

Den britiske sangeren skal ha blitt tatt med to gram.

ARRESTERT: Skandalerocker Pete Doherty ble torsdag arrestert i Paris, i forbindelse med besittelse av kokain. Her er han fotografert med ekskjæresten Kate Moss i 2007 på NME Awards. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Skandalerocker Pete Doherty ble torsdag arrestert i Paris, i forbindelse med besittelse av kokain. Her er han fotografert med ekskjæresten Kate Moss i 2007 på NME Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske skandalerockeren Pete Doherty (40) skaper overskrifter, atter en gang.

The Libertines- og Babyshambles-vokalisten, like godt kjent for sitt høye forbruk av narkotika som for sine punklåter, har blitt arrestert i Paris for besittelse av kokain.

Pulveret er en substans 40-åringen har slitt med i flere år, noe han også har vært åpen om.

Kan påvirke turné

Flere medier, deriblant Sky News og The Guardian, skriver at artisten ble tatt med rundt to gram kokain i Pigalle i den franske hovedstaden.

Området er kjent for sitt natteliv, med barer, prostitusjon og narkotika. Meldingene spriker derimot litt i franske medier, og det er ikke kjent om han ble tatt med pulveret eller mens han kjøpte det.

Franske myndigheter har ikke kommentert hvorvidt opplysningene stemmer, og representanter for den britiske sangeren har ikke besvart medias henvendelser, men det er bekreftet at han er arrestert og at det omhandler kokain.

The Libertines skal i slutten av november på turné rundt om i Europa, men bandet har foreløpig ikke kommet med noe uttalelse om arrestasjonen vil påvirke dette. Første konsert er i Brussel den 18. november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer