Hanna-Martine Slåttland Baller:

Koffertkrise: - Det stinker

Influenseren har endelig fått tilbake bagasjen - med litt ekstra.

REISEKAOS: YouTuber Hanna-Martine fikk tilbake bagasjen sin etter nesten tre uker. Det var imidlertid ikke bare fryd og gammen. Foto: Espen Solli
REISEKAOS: YouTuber Hanna-Martine fikk tilbake bagasjen sin etter nesten tre uker. Det var imidlertid ikke bare fryd og gammen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har det utvilsomt vært kaotisk for flere reiseglade nordmenn. Flystreik, lange køer og bagasjekaos har preget ferien for tusenvis av mennesker - og spesielt sistnevnte har ført til mye frustrasjon.

Det har nemlig ikke vært uvanlig at kofferter har «forsvunnet» sporløst, for så å dukke opp igjen flere uker senere.

Det gjelder også influenser og YouTuber Hanna-Martine Slåttland Baller (23), som denne sommeren var på reise på Bali.

Nå har endelig kofferten kommet til rette, men med én hake: Den var full av størknet øl.

YDMYKET: Influenser Mary Sebastian Pickles Magdalene raser etter at hun angivelig skal ha blitt kastet av et fly på grunn av utseendet sitt. Video: Rød Løper / Instagram/@1800leavemaryalone Vis mer

Uheldig

Det forteller Slåttland Baller på Instagram, hvor hun også forteller at hun og kjæresten har ventet på kofferten siden de kom hjem fra ferie 28. juli.

Da den endelig kom til rette, var den full av øl.

STINKBOMBE: Influenserens koffert har vært forsvunnet siden 28. juli. Nå stinker alle klærne øl. Foto: Skjermdump Instagram
STINKBOMBE: Influenserens koffert har vært forsvunnet siden 28. juli. Nå stinker alle klærne øl. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Hele utsiden av kofferten min var DYNKET i klissete og stinkende øl, som også lekket inn i kofferten og utover klærne mine. Dere aner ikke hvor mye det STINKER», skriver hun på Instagrams historiefunksjon .

ØDELAGT: Flere av (de nye) klærne i kofferten var dekket med alkoholflekker. Foto: Skjermdump Instagram
ØDELAGT: Flere av (de nye) klærne i kofferten var dekket med alkoholflekker. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Jeg hadde ingenting annet i den kofferten enn klær, sminke og hudpleie. Vi har nå ventet på kofferten siden 28. juli, fikk den i dag og jeg skjønner ikke at det kan ha blitt sølt øl på utsiden av kofferten, som også har kommet seg inn gjennom glidelåsen og inn på masse av klærne mine, sier hun videre.

- Det stinker

Videre forteller influenseren at det luktet øl i hele leiligheten da hun fikk kofferten hjem og åpnet den.

- Det stinker. Jeg vet ikke hvor lenge det har vært der, men jeg tuller ikke når jeg sier at hele leiligheten vår stinket øl. Jeg er i hvert fall glad for at den er her, så får jeg vasket tøyet og sende inn til forsikring ... Det var jo litt typisk.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Hanna-Martine, som har gitt tillatelse til å gjengi innholdet fra Instagram. Hun har ingen ytterligere kommentar.

- Beklager virkelig

Se og Hør har vært i kontakt med pressekontakt Freja Liljedahl i SAS, som forteller at de ikke kommenterer enkeltsaker, og ikke kan gå inn på detaljene.

- Vi har ingen informasjon om det spesifikke tilfellet, men vi beklager virkelig at hun har blitt rammet av at en annen reisende har tatt med øl i kofferten, sier Liljedahl, og påpeker at det er forbudt å pakke ned øl og andre drikkevarer i innsjekket bagasje - nettopp på grunn av hendelser som dette.

- Jeg anbefaler henne å ta kontakt med kundeservice for mer informasjon om hva hun skal gjøre videre, legger hun til.

LES OGSÅ: Rammet av flykaos: - Superkjipt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer