Adele:

- Kødder du med meg?

Adeles nye bilde setter fyr på nettet.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden i fjor sommer har den britiske artisten Adele (32) skapt en rekke overskrifter internasjonalt etter at hun nærmest er blitt ugjenkjennelig. Mange har påpekt stjernens drastiske vektnedgang, men frem til nå har hun bare blitt fotografert av paparazzi og blitt avbildet på andres Instagram-kontoer, men aldri «vist» seg frem selv.

I anledning sin egen 32-årsdag deler «Hello»-sangeren derimot nå et bilde av seg selv i en svart, kort kjole hvor hun takker for gratulasjonene på sosiale medier. Det skal også nevnes at dette er Adeles første bilde på Instagram siden før jul.

Stjernen takker også helsepersonell som står på som aldri før i forbindelse med coronapandemien, men i kommentarfeltet er det 32-åringens «forvandling» fansen og følgerne fokuserer mest på.

«Jeg mener, kødder du med meg?» skriver Chrissy Teigen (34) under bildet, men hun er overhodet ikke den eneste som er sjokkert over Adeles bilde.

«Du ser fantastisk ut», skriver Youtube-stjernen James Charles (20), mens en annen følger skriver:

«Internettet knuses om 3, 2, 1 ...»

«Kjære, du kan ikke bare dukke opp og se sånn her ut uten å si noe. Vi trenger ny musikk», skriver en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer