Adele:

- Kødder du med meg?

Adeles nye bilde setter fyr på nettet.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden i fjor sommer har den britiske artisten Adele (32) skapt en rekke overskrifter internasjonalt etter at hun nærmest er blitt ugjenkjennelig. Mange har påpekt stjernens drastiske vektnedgang, men frem til nå har hun bare blitt fotografert av paparazzi og blitt avbildet på andres Instagram-kontoer, men aldri «vist» seg frem selv.

I anledning sin egen 32-årsdag deler «Hello»-sangeren derimot nå et bilde av seg selv i en svart, kort kjole hvor hun takker for gratulasjonene på sosiale medier. Det skal også nevnes at dette er Adeles første bilde på Instagram siden før jul.

Stjernen takker også helsepersonell som står på som aldri før i forbindelse med coronapandemien, men i kommentarfeltet er det 32-åringens «forvandling» fansen og følgerne fokuserer mest på.

«Jeg mener, kødder du med meg?» skriver Chrissy Teigen (34) under bildet, men hun er overhodet ikke den eneste som er sjokkert over Adeles bilde.

«Du ser fantastisk ut», skriver Youtube-stjernen James Charles (20), mens en annen følger skriver:

«Internettet knuses om 3, 2, 1 ...»

«Kjære, du kan ikke bare dukke opp og se sånn her ut uten å si noe. Vi trenger ny musikk», skriver en annen.

PRISVINNER: Adele har vunnet en rekke priser for musikken sin. Her under Oscar-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix
PRISVINNER: Adele har vunnet en rekke priser for musikken sin. Her under Oscar-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svindyr skilsmisse

De første bildene av Adeles forandring begynte å dukke opp bare kort tid etter at hun og ektemannen og partneren gjennom syv år, Simon Konecki, gikk hver til sitt i fjor. Som mange andre stjernepar, lå det i kortene at skilsmissen kunne koste Adele dyrt - nærmere bestemt halve formuen hennes.

I fjor meldte den britiske tabloidavisen Mirror at Adeles formue på det tidspunktet hadde vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner. Eksparet hadde angivelig ikke inngått særeie da de giftet seg, noe som derfor kan bety at det er sannsynlig at Konecki gikk ut av bruddet omtrent 800 millioner kroner rikere.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen fra Adeles representanter da bruddet ble kjent i fjor.

Kjøpte nabohuset

Til tross for at det nå er over et år siden paret gikk hver til sitt, betyr det langt ifra at de er ferdig med hverandre. De har nemlig sønnen Angelo sammen, og i fjor ble det kjent at Adele også skal ha kjøpt et hus nært sitt eget i Los Angeles til eksmannen.

EKSER: Simon og Adele avslørte i april i fjor at de skulle skilles. Her sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Simon og Adele avslørte i april i fjor at de skulle skilles. Her sammen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Huset, som er plassert på toppen av Beverly Hills i Los Angeles, ble angivelig solgt til artisten for over 10,5 millioner dollar, noe som med dagens kurs tilsvarer rundt 108 millioner kroner.

Ifølge The Sun er husene plassert i en av verdens mest glamorøse gater, med deriblant Ashton Kutcher og Mila Kunis, Nicole Kidman og Cameron Diaz som nærmeste naboer.

SJOKK: Erlend Elias har hatt det tungt etter at han mistet faren sin. I Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slaktes etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer