Koblet til tre damer på tre uker!

Filmstjernen George Clooney kommenterer for første gang privatlivet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Han har den siste tiden blitt koblet til Sandra Bullock (49), Katie Holmes (34), model Monika Jakisic (33) og advokaten Amal Alamuddin, men ingen av disse ryktene skal ifølge George Clooney (52) være sanne.

- Tre forskjellige historier på tre uker. Jeg burde vært en idrettsutøver. Men nei, det stemmer ikke, sier Clooney ifølge nettstedet Today.com.

Clooneys representanter skal ha vært enda krassere i uttalelsene.

- George vil at dette oppspinnet med Monika skal stoppe. Han vil gi Katie en pause og ønsker at Amal skal ha mulighet til å jobbe som advokat uten å bli trakasert bare fordi hun har spist en middag med George og fire andre. Jeg spurte til og med George om disse ryktene var sanne. Han sa at han aldri kommenterte privatlivet sitt, men ønsker å sette en stopper for disse ryktene med tanke på hvordan de påvirker livene til de fire uskyldige kvinnene, sier Stan Rosenfield til ukebladet People.

Ryktene om Katie Holmes og George Clooney startet etter at de to stjernene ble avbildet mens de smilte og klemte hverandre på premieren til Clooneys siste film Gravity. Alamuddin, som er advokat for Wikileaks-grunnleggeren Julian Assange, ble fotografert da hun satt i samme bil som skuespilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer