Koblet til tre damer på tre uker!

Filmstjernen George Clooney kommenterer for første gang privatlivet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Han har den siste tiden blitt koblet til Sandra Bullock (49), Katie Holmes (34), model Monika Jakisic (33) og advokaten Amal Alamuddin, men ingen av disse ryktene skal ifølge George Clooney (52) være sanne.

- Tre forskjellige historier på tre uker. Jeg burde vært en idrettsutøver. Men nei, det stemmer ikke, sier Clooney ifølge nettstedet Today.com.

PÅ DATE?: Amal Alamuddin og George Clooney skulle angivelig ha møttes til en romantisk middag på restauranten Berners Tavern i London denne uken. Nå tilbakeviser skuespilleren ryktene.  Foto: REX/All Over Press
PÅ DATE?: Amal Alamuddin og George Clooney skulle angivelig ha møttes til en romantisk middag på restauranten Berners Tavern i London denne uken. Nå tilbakeviser skuespilleren ryktene. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Clooneys representanter skal ha vært enda krassere i uttalelsene.

- George vil at dette oppspinnet med Monika skal stoppe. Han vil gi Katie en pause og ønsker at Amal skal ha mulighet til å jobbe som advokat uten å bli trakasert bare fordi hun har spist en middag med George og fire andre. Jeg spurte til og med George om disse ryktene var sanne. Han sa at han aldri kommenterte privatlivet sitt, men ønsker å sette en stopper for disse ryktene med tanke på hvordan de påvirker livene til de fire uskyldige kvinnene, sier Stan Rosenfield til ukebladet People.

NEW YORK, NY - OCTOBER 01:  Actress Katie Holmes and George Clooney attend the 'Gravity' premiere at AMC Lincoln Square Theater on October 1, 2013 in New York City.  (Photo by Gary Gershoff/WireImage) Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
NEW YORK, NY - OCTOBER 01: Actress Katie Holmes and George Clooney attend the 'Gravity' premiere at AMC Lincoln Square Theater on October 1, 2013 in New York City. (Photo by Gary Gershoff/WireImage) Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer

Ryktene om Katie Holmes og George Clooney startet etter at de to stjernene ble avbildet mens de smilte og klemte hverandre på premieren til Clooneys siste film Gravity. Alamuddin, som er advokat for Wikileaks-grunnleggeren Julian Assange, ble fotografert da hun satt i samme bil som skuespilleren.

Når det gjelder Monika Jakisic stemmer det at de to datet hverandre for flere år siden, men Clooney avviser at de nylig skal ha holdt hender på en nattklubb.

George Clooney har lenge vært en av verdens mest ettertraktede ungkarer, men så lenge ut til å ha slått seg til ro med den vakre fribryteren og modellen Stacy Keibler (33). I sommer tok derimot forholdet slutt etter to år. Keibler skal ha dumpet kjæresten fordi han nektet å gi henne barn.

Her kan du se bildespesial med George Clooneys mest berømte eks-kjærester!

Etter at han skilte seg fra skuespilleren Talia Balsam (54) i 1993 skal filmstjernen ha sverget på å aldri gifte seg igjen. Clooney har også tidligere uttalt seg negativt til tanken om barn.

- Jeg har alltid visst at det å bli pappa ikke er noe for meg. Det er en stor og viktig oppgave å få barn og det må være førsteprioritet. For meg er jobben min prioritet, sa Clooney til Australia Daily Telegraph i 2011. 

Clooneys kommende film, 2.verdenskrigdramaet «Monuments Men», ble nylig utsatt fra desember til februar 2014.

LES OGSÅ:  Er dette Clooneys nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer