Harry Styles:

- Kobles til Victoria's Secret-modell

Skal ha møttes gjennom en felles venninne.

SAMMEN?: Ifølge The Sun har Harry Styles funnet lykken med Victoria Secret modell Camille Rowe. Foto: NTB scanpix
SAMMEN?: Ifølge The Sun har Harry Styles funnet lykken med Victoria Secret modell Camille Rowe. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den verdenskjente boybandstjernen Harry Styles (23) gjør for tiden suksess på egenhånd uten One Direction.

Også på kjærlighetsfronten skal det gå rette veien for kjekkasen. Han skal nemlig ha funnet lykken med Victoria's Secret-modellen Camille Rowe (27).

Ifølge venner av duoen skal de to ha møttes gjennom deres felles modell-venninne Alexa Chung (33).

Nylig ble de sett i New York hvor de nøt hverandres selskap.

- Harry og Camille er i den tidlige fasen på datingfronten. Han er veldig beskyttende når det kommer til sine forhold. Han vil ikke gjøre en stor greie av det. De passer sammen, og ser lykkelige ut, har en kilde fortalt til The Sun.

Harrys nye flamme er modell for Victoria's Secret, og skal ifølge nettstedet være en modellspire.

Selv har duoen foreløpig ikke kommentert romanseryktene.

Datet matblogger og modell

Det er imidlertid ikke første gang Harry blir koblet til en modell.

Kort tid etter at det ble kjent at ungpikeidolet hadde satt damene til side, til fordel for sin nye solokarriere, ble han lenket til matblogger og modell Tess Ward (27).

NY FLØRT: Dette var i mai Harrys nye flørt, Tess Ward. Foto: Shutterstock
NY FLØRT: Dette var i mai Harrys nye flørt, Tess Ward. Foto: Shutterstock Vis mer

Også de to skal angivelig ha møttes gjennom felles bekjente, og venner av artisten uttalte i mai at de trodde at dette kunne bli et langvarig forhold. Dette skrev The Sun.

- Så fort Harry møtte henne var det en øyeblikkelig gnist mellom dem, fortalte en venn nær 23-åringen.

De kommenterte imidlertid aldri romanseryktene, men skal trolig ha vært på en rekke stevnemøter, og Harry skal angivelig ha introdusert henne til flere av sine gode venner.

- Han har allerede introdusert Tess til noen av sine nærmeste venner, inkludert hans personlige assistent Lou Teasdale, sa kilden.

Ungpikeidolet er kjent for å smigre en rekke unge jenter, og har tidligere blitt koblet til flere i samme bransje som han selv. Kilden hevder at dette forholdet er ulikt stjernens tidligere forhold.

- Han virker oppriktig interessert i Tess, og vil ikke risikere å ødelegge dette, sa kilden.

Snakker ut

Forholdet mellom Harry og Taylor Swift var i lang tid et hett tema. Mens Swift har uttalt at forholdet var skjørt og vanskelig, har «One Direction»-stjernen holdt kortene tett til brystet.

I et intervju med Rolling Stone, åpnet artisten seg opp om romansen for første gang.

Saken fortsetter under bildet.

DATET: Harry og Taylor var et hett par da de datet i to måneder i 2012. Foto: Splash
DATET: Harry og Taylor var et hett par da de datet i to måneder i 2012. Foto: Splash Vis mer

- Når jeg ser bildene fra den dagen, tenker jeg; forhold er vanskelig, uansett alder. Når man er 18 år og ikke helt forstår hvordan det fungerer, gjør det ikke saken enklere. Jeg mener, man er litt utilpass til å begynne med. Du møter en du liker veldig godt, og det bør jo være enkelt, ikke sant? Jeg lærte mye av det. Men i bunn og grunn, ønsket jeg bare at det skulle være en helt normal date, sa han.

Swift og Styles ble et par i november 2012, og var nærmest uatskillelige frem til ryktene sa at det ble slutt etter en ferie i Virgin Gorda to måneder senere.

LES OGSÅ: Mistet kjæresten i kajakkulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer