<strong>ROMANSERYKTER:</strong> Kendall Jenner ble denne helgen avbildet sammen med venninnenes bror under et marked i Miami. Nå svirrer romanseryktene for fullt. Her avbildet under lillesøster Kylies bursdagsfeiring tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Kendall Jenner ble denne helgen avbildet sammen med venninnenes bror under et marked i Miami. Nå svirrer romanseryktene for fullt. Her avbildet under lillesøster Kylies bursdagsfeiring tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall Jenner:

Kobles til venninnenes bror igjen

I juni ble de observert i het omfavnelse. Nå skal Kendall Jenner og Anwar Hadid ha funnet tonen nok en gang.

Publisert

Supermodell Kendall Jenner (22) har i alle år vært svært hemmelighetsfull rundt sitt eget kjærlighetsliv.

Likevel er det vanskelig å unngå kjendispressens søkelys når du er medlem av en av verdens mest berømte familier, og Kendall er blitt koblet til flere menn de siste årene.

Blant annet har det gått rykter om at Kendall den siste tiden har datet den 22 år gamle basketballstjernen Ben Simmons, og de to er blitt observert sammen på flere fester og middager.

Nylig kunne derimot E! News melde at forholdet mellom de to har tatt slutt, til tross for at duoen for kort tid siden var på ferie sammen i Mexico, med Kendalls søster Khloé Kardashian (34) og hennes kjæreste, Tristan Thompson (27).

<strong>BRUDD:</strong> Ifølge E! News, har Kendall Jenner og Ben Simmons gått hver til sitt. Nå kobles supermodellen til en ny mann. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BRUDD: Ifølge E! News, har Kendall Jenner og Ben Simmons gått hver til sitt. Nå kobles supermodellen til en ny mann. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

En kilde kunne fortelle til nettstedet at duoen fremdeles har kontakt, men at de tilbringer tid med andre.

Bestevenninnenes bror

I Kendalls tilfelle kan det se ut til at hun nå tilbringer tid med Anwar Hadid (19), lillebroren til to av hennes beste venninner, Bella (21) og Gigi Hadid (23).

<strong>SØSKEN:</strong> Anwar er lillebroren til Gigi (avbildet) og Bella Hadid, som begge er gode venninner av Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix
SØSKEN: Anwar er lillebroren til Gigi (avbildet) og Bella Hadid, som begge er gode venninner av Kendall Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fredag ble nemlig duoen avbildet sammen i Miami, under det årlige markedet Malibu Chili Cook-Off. Det er nettstedet Just Jared som har bildet, og romanseryktene svirrer nå på ny rundt de unge stjernene.

Cosmopolitan skriver at de to moret seg sammen og utvekslet kjærlige gester. Bella Hadid skal også ha vært til stede.

Kendall og Anwar er gode venner fra før av, blant annet fordi førstnevnte altså er nær venninne med Anwars søstre. De to er også i samme bransje, ettersom Anwar, i likhet med søstrene sine, jobber som modell.

For snaue to år siden publiserte Kendall et bilde på Instagram av de to, der hun i bildeteksten skrev «dibs?», som er slang for å forlange noe eller ha førsterett på noe.

dibs?

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Tatt på fersken

Kendall og Anwar er blitt koblet til hverandre tidligere, da de i juni ble tatt på fersken under moteprisutdelingen CFDA Fashion Awards i New York.

Ifølge TMZ ble de to observert mens de klinte heftig på etterfesten, og øyevitner fortalte til nettstedet at de hang sammen på New York-baren Socialista i et par timer, der de skal ha kysset og kost hele kvelden.

Duoen ble for øvrig også avbildet med samme bord under CFDA Awards-festlighetene.

<strong>SATT SAMMEN:</strong> Kendall Jenner og Anwar Hadid (t.h.) satt side om side ved et av bordene på motefesten, sammen med blant andre Russell Westbrook og Eva Chen. Foto: Neil Rasmus / Shutterstock / NTB Scanpix
SATT SAMMEN: Kendall Jenner og Anwar Hadid (t.h.) satt side om side ved et av bordene på motefesten, sammen med blant andre Russell Westbrook og Eva Chen. Foto: Neil Rasmus / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Holder tett

Mens Kendalls søstre til stadighet deler det aller meste fra sitt liv, holder modellen altså kortene tett til brystet, spesielt når det gjelder kjærlighetslivet sitt.

I mars åpnet hun opp i et intervju med Vogue, og ga en sjelden uttalelse om hvordan det gikk på privaten.

På den tiden datet hun NBA-stjernen Blake Griffin (29), og hun kunne fortelle at hun var svært lykkelig - uten å gå noe nærmere inn på detaljer.

- Han er veldig snill. Jeg har en som er veldig snill mot meg, fortalte skjønnheten i intervjuet, ifølge People.

22-åringen svarte også på ryktene om hun er biseksuell i intervjuet, og sa at hun tror ryktene har oppstått fordi hun sjelden blir observert med gutter.

<strong>ROMANSE:</strong> Tidligere i år ble Kendall koblet til Blake Griffin. Foto: Splash News
ROMANSE: Tidligere i år ble Kendall koblet til Blake Griffin. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg er ikke som søstrene mine, som viser frem kjærestene sine med en gang, fortalte hun og la til at hun ikke er biseksuell av den grunn.

- Jeg tror ikke jeg har et biseksuelt bein i kroppen. Jeg er ikke imot det i det hele tatt, men jeg har aldri gått dit før.

LES OGSÅ: Stjernen bekrefter sex-myte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer