Brody Jenner:

Kobles til supermodell uker etter sjokk-bruddet

Slik har Brody Jenner gått videre etter bruddet med Kaitlynn Carter.

BRUDD: I starten av august ble det kjent at Brody Jenner og Kaitlynn Carter skulle skilles etter bare ett år som mann og kone. Nå skal Brody angivelig ha funnet en ny flamme. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I starten av august ble det kjent at Brody Jenner og Kaitlynn Carter skulle skilles etter bare ett år som mann og kone. Nå skal Brody angivelig ha funnet en ny flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For knappe to uker siden kom nyheten om at Brody Jenner (35) og kona Kaitlynn Carter (30) gikk hver til sitt, etter litt over ett år som mann og kone. Skilsmissenyheten slo ned som en bombe i kjendisverden, og nyheten ble bredt dekket i den internasjonale sladrepressen.

Et annet stjernebrudd som har blitt viet mye spalteplass de siste dagene, er bruddet mellom sangeren Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) - som valgte å skilles ett bare åtte måneders ekteskap.

Bare dager etter bruddet kom også paparazzibildene av Miley Cyrus og Kaitlynn Carter, som kysset på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia. Begge så altså ut til å ha gått videre etter hvert sitt relativt ferske brudd.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Nå kan det også se ut til at Kaitlynns eksmann Brody har valgt å se fremover etter skilsmissen fra kona. «The Hills: New Beginnings»-stjernen skal ifølge underholdningsnettstedet TMZ nemlig være i en het flørt med «Victoria's Secret»-modellen Josie Canseco (22).

MODELL: Brody Jenner kobles nå til supermodellen Josie Canseco etter det ferske bruddet med Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix
MODELL: Brody Jenner kobles nå til supermodellen Josie Canseco etter det ferske bruddet med Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De er en god match

Ifølge nettstedets kilder skal Brody og Josie ha sett hverandre mye den siste tiden, og kildene skal ha det til at de to er en svært god match. Duoen skal ha møtt hverandre på en hotellfest i forbindelse med et pressetreff for den seneste sesongen av realityserien «The Hills: New Beginnings» i New York, hvor Jenner medvirker.

Jenner og Canseco skal raskt ha funnet tonen, og skal ha hengt mye sammen med hverandre de siste ukene.

Ifølge TMZ sine kilder skal de skal også ha blitt observert sammen i het omfavnelse i offentligheten, og blant annet ha kysset og klemte foran venner.

- Det virker som at de vil ta det rolig, men det er ingen tvil om at det har oppstått romantiske følelser mellom dem, sier en av nettstedets kilder.

35-åringens angivelige nye flørt er datteren til den kjente baseballegenden Jose Canseco (55).

SLUTT: Ekteskapet mellom Brody Jenner og Kaitlynn Carter tok slutt i starten av august. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ekteskapet mellom Brody Jenner og Kaitlynn Carter tok slutt i starten av august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eksen klinte til med Miley

Nyheten om Jenners angivelige nye flamme kommer bare dager etter at ekskona Kaitlynn klinte til med den verdensberømte stjernen Miley Cyrus - som altså selv nylig har blitt singel etter at ekteskapet med Liam Hemsworth slo sprekker.

Det var ET Online som først skrev at de to hadde blitt observert sammen på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia, og ikke nok med det:

Miley og Kaitlynn skal nemlig ha blitt observert i hete omfavnelser i helgen - allerede før nyheten om Cyrus sitt brudd nådde mediene.

Kjendisnettstedet har publisert flere bilder av duoen hvor de både kysser og klemmer hverandre, og det er ingen tvil om at de ser ut til å storkose seg i hverandres selskap.

Miley og Kaitlynn nøt tilsynelatende ferietilværelsen, og ble observert på hotellet Il Sereno, mens de lå på solsengene og holdt godt rundt hverandre.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- De prøvde ikke å skjule det i det hele tatt. Det var andre mennesker som satt ved bassengkanten, fortalte en kilde til ET Online.

DET FØRSTE BILDET: Brody Jenner viste seg første gang offentlig etter bruddet 12. august. Foto: NTB Scanpix
DET FØRSTE BILDET: Brody Jenner viste seg første gang offentlig etter bruddet 12. august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller kilden at Miley og Kaitlynn var på flere dater sammen i løpet av oppholdet, og de skal blant annet ha drukket drinker sammen. Ifølge vitnet skal duoen også ha benyttet anledningen til å booke seg noen massasjer i løpet av ferien.

Bare timer etter at de hete bildene av Miley og Kaitlynn nådde offentligheten i helgen, kom beskjeden om at Miley og Liam hadde skilt lag.

Sjokk-brudd

Det var i begynnelsen av august at det bruddet mellom Kaitlynn og Brody ble kjent. Det bekreftet en representant for paret overfor nettstedet People.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, sa representanten.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Bruddet kom som et sjokk på mange, da både Brody og Kaitlynn delte bilder på Instagram og gratulerte hverandre med bryllupsdagen 2. juni. I sitt innlegg skrev realitystjernen blant annet at Kaitlynn var «hans livs kjærlighet».

Brody og Kaitlynn giftet seg som nevnt på den Indonesiske øya Sumba i fjor sommer, der de hadde en intim seremoni foran 50 av sine nærmeste. Det var også i Indonesia at 35-åringen to år tidligere hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære.

LES OGSÅ: - De er upopulære middagsgjester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer