Ben Affleck:

Kobles til ny skuespiller

Stjerneduoen skal ha tilbrakt flere uker sammen.

NY FLAMME?: Mye kan tyde på at lykken smiler for Ben Affleck. Selv har han ikke kommentert romanseryktene. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Mye kan tyde på at lykken smiler for Ben Affleck. Selv har han ikke kommentert romanseryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For to år siden, tre år etter at de først annonserte at de skulle skilles, ble skilsmissen mellom stjerneparet Ben Affleck (47) og Jennifer Garner (47) gjennomført. Etter bruddet har de begge gått videre på hver sin side, selv etter at førstnevnte tidligere i år gikk ut og sa at han angret på skilsmissen med ekskona.

Men nå kan de se ut til at Ben Affleck, som tidligere også har vært sammen med «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (39), har gått videre nok en gang.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant ET Online, kobles han nemlig nå til skuespillerkollega Ana de Armas (31) som han spiller mot i« Deep Water».

Duoen har naturligvis tilbrakt mye tid sammen på filmsettet, men den siste tiden har de også blitt observert sammen ved en rekke anledninger - utenfor jobb.

Møtte fans sammen

Det amerikanske nettstedet skriver at duoen har vært sammen på Cuba i lengre tid, og ble sist observert sammen på fredag, flere uker etter at innspillingen var ferdig.

Bilder og videoer av de to stjernene er blitt flittig delt i sosiale medier, og en fan som fikk møte de to skuespillerne på ferie, har uttalt til nettstedet at de ikke viste noen romantikk da hun møtte dem.

Verken Affleck eller Ana har foreløpig kommentert de siste romanseryktene.

Etter bruddet med Jennifer Garner har også hun gått videre. Høsten 2018 ble det kjent at skuespiller 47-åringen hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller i et halvt år. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger.

Det betyr likevel ikke at lykken ikke smiler mellom dem. Ifølge US Weekly skal de nemlig ha det svært bra sammen, og barna deres skal også ha blitt introdusert for hverandre.

TREBARNSFORELDRE: Ben og Jennifer har tre barn sammen. Her med deres eldste datter Violet i fjor. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Ben og Jennifer har tre barn sammen. Her med deres eldste datter Violet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8), mens John Miller også har barn fra et tidligere forhold.

Angrer

Til tross for at lykken smiler for både Jennifer og Ben, betyr det langt ikke at de har kuttet kontakten med hverandre. Duoen blir stadig observert sammen, både med og uten barna.

I et intervju med New York Times i februar fortalte Ben åpenhjertig om den tøffe tiden etter skilsmissen fra ekskona - noe han omtalte som det han angrer mest på i livet sitt.

Han la heller ikke skjul på at hans langvarige alkoholproblemer var en del av grunnen til at ekteskapet med Garner gikk skeis.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var 2015-2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda mer ekteskapsproblemer, sa han i intervjuet.

I intervjuet med New York Times fortalte Affleck at ekskona har vært til stor hjelp til tross for at det er flere år siden de gikk hver sin vei. Særlig har Garner vært en støtte i hans kamp mot alkoholproblemene.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Ingenting er som før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer