Kobles til ny Paradise-deltager

- Vi gjorde ikke annet enn å snakke litt sammen.

SINGEL: I april ble det kjent at langrennsstjernen Petter Northug og hans kjæreste Rachel Nordtømme hadde gått hver sin vei. Foto: SCANPIX
SINGEL: I april ble det kjent at langrennsstjernen Petter Northug og hans kjæreste Rachel Nordtømme hadde gått hver sin vei. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Kort tid etter at det ble slutt mellom Petter Northug jr. (25) og hans kjæreste Rachel Nordtømme i april, ble langrennstjernen koblet til «Paradise Hotel»-deltakeren Maren Kallhovd av TV 2. Kallhovd avviste senere kjæresteryktene overfor Seher.no.

Men nå hevder en kilde til Seher.no at gullvinneren fra årets ski-VM i Oslo skal ha fått god kontakt med en annen av årets kvinnelige deltakere, Madelen Voreland Berås (21), da de to traff hverandre på byen i Trondheim torsdag kveld.

Til Seher.no bekrefter Madelen - som sammen med partneren Niklas Vindel gikk til topps i årets utgave av TV3s skandaleombruste realityserie - at hun møtte skikongen, men avviser at det er noe romantisk mellom dem.

- Vi gjorde ikke annet enn å snakke litt sammen, fordi vi har felles kjente. Jeg har ikke møtt ham før og har ingen planer om å møte ham igjen. Det er ikke noe mellom oss.

Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth hevder han ikke kjenner til byturen.

- Jeg vet ikke noe om dette, og har ingen kommentar.

- Er det mulig å få en kommentar fra Petter selv?


- Absolutt ikke, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her lyver «Bingobanden»-Ragnhild om natten med Northug.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer