Liam Hemsworth:

Kobles til ny modell

Liam Hemsworth har introdusert sin nye flamme til familien.

NY FLAMME?: Liam Hemsworth introduserte modellen Gabrielle Brooks til foreldrene sine før helgen. Her sammen med moren hans. Foto: Splash News/NTB scanpix
NY FLAMME?: Liam Hemsworth introduserte modellen Gabrielle Brooks til foreldrene sine før helgen. Her sammen med moren hans. Foto: Splash News/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig så det ut til at den australske skuespilleren Liam Hemsworth (29) hadde gått videre etter bruddet med Miley Cyrus (27). Han ble den gang koblet til Maddison Brown (22), og duoen ble fotografert ved flere anledninger, men verken Liam eller hans påståtte nye flamme ønsket å kommentere romanseryktene.

Tidligere denne måneden uttalte imidlertid Maddison at hun ikke ønsket å svare på spekulasjonene rundt henne og «Hunger Games»-stjernen, og nå kan det se ut til at forholdet mellom dem har vært av det heller kortvarige slaget.

Ny flamme

Fredag introduserte nemlig Liam modellen Gabriella Brooks (21) til foreldrene sine i Australia. Samtidig skal de fire ha delt en lunsj sammen i Byron Bay.

Ifølge Elle skal stjernens mor blant annet ha gitt den 21 år gamle modellen en kjærlig klem da de møttes, og Gabriella har delt en rekke bilder fra Byron Bay på sin Instagram-profil.

- Byron, skriver hun til sine 173 000 følgere, etterfulgt av et hjerte.

View this post on Instagram

Byron <3

A post shared by Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) on

Ifølge magasinet er 21-åringen fra Sydney og studerte historie og arkeologi ved Sydney University, før hun omsider valgte å satse på en fulltidskarriere innen mote. Hun har gjort en rekke reklamejobber, blant annet for Top shop og Lovers and Drifters Club.

Tidligere i år ble hun også fotografert på et motearrangement i London og en filmvisning under Venice Film Festival.

Med andre ord kan det nå se ut til at Liam har gått videre, men det er ikke kjent hva som egentlig var ståa mellom ham og Maddison for bare få måneder siden.

- Jeg vil ikke svare på det spørsmålet. Regelen min er å ikke snakke om privatlivet mitt, sa Maddison Brown til magasinet Confidential tidligere denne måneden, ifølge E! News.

- Fra et objektivt perspektiv kan jeg forstå hvorfor folk er interesserte, fortsatte hun, og understreket at «dette ikke er noe som er hennes hverdagskost».

- Jeg forstår det. Alle ønsker sladder. Det er menneskelig natur. Det plager meg egentlig ikke så mye. Jeg bare lar være å gi det oppmerksomhet.

Koblet til annen australier

Det er imidlertid ikke bare rundt Liams datingliv det er forvirring. Etter bruddet har nemlig også Miley Cyrus gått videre, og har de siste månedene blitt koblet til den australske artisten Cody Simpson (22).

Duoen poserte sammen på en rekke bilder i sosiale medier - noe som raskt satte fart på romanseryktene.

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

De siste ukene har de derimot roet kraftig ned på delingen av bilder med hverandre i sosiale medier, og ifølge Radar Onlines kilder skal duoen ha tatt et steg tilbake fra virvelvind-romansen, angivelig fordi Miley skal ha ønsket å ha litt tid for seg selv og fokusere på seg selv.

- De har tatt en pause, men ønsker å fortsette å være venner. Hun sa at hun trengte litt tid for seg selv, sa en kilde tett på paret til nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Long blonde hair, devils stare

Et innlegg delt av Cody Simpson (@codysimpson)

Imidlertid delte Cody et nytt bilde av Miley på Instagram 8. desember, der popstjernen har på seg ansiktsmaske og tilsynelatende er toppløs. Han gratulerte henne dessuten med dagen i et annet Instagram-innlegg for noen uker siden, noe som også tyder på at det fortsatt er noe mellom dem.

LES OGSÅ: Dette har ikke skjedd på over 40 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer