Harry Styles:

Kobles til ny modell for syvende gang

Harry Styles skal ha funnet lykken på ny.

NY FLAMME: Harry Styles har tidligere vist at han ofte faller for modeller. Nå kobles han til en ny skjønnhet. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Harry Styles har tidligere vist at han ofte faller for modeller. Nå kobles han til en ny skjønnhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor ble det spekulert heftig på om One Direction-stjernen Harry Styles (24) hadde falt for sin sjette undertøysmodell. Han ble koblet til Camille Rowe (29) i fjor sommer, men siden den gang har romansen mellom dem så godt som forduftet i løse lufta.

Nå, et knapt halvt år senere, ser det ut til at 24-åringen har glemt Camille for lengst. Ifølge flere internasjonale medier, deriblant The Sun, skal artisten nemlig ha funnet lykken med den 28 år gamle modellen og skuespilleren Kiko Mizuhara.

NY FLAMME: Harry kobles til 28 år gamle Kiko. Her poserte hun på den røde løperen i Cannes i fjor. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Harry kobles til 28 år gamle Kiko. Her poserte hun på den røde løperen i Cannes i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reiser verden rund for hverandre

Ifølge nettstedet skal de to turtelduene ha reist verden rundt for å tilbringe tid med hverandre, og 24-åringen skal blant annet ha besøkt sin nye flamme i Tokyo.

Kiko, som kanskje er ukjent for mange, har ifølge The Sun vært avbildet på flere av verdens største magasinforsider, som Vogue, GQ og Cosmo. Hun skal også ha gått på catwalken for flere luksuriøse merker.

Harry Styles har helt siden han slo gjennom med One Direction vernet godt om privatlivet sitt, og verken han eller Kiko har foreløpig kommentert de siste romanseryktene.

Harry har, til tross for sin unge alder, hatt mange kjærester, og det er ikke til å legge skjul på at det er modeller han virkelig har sansen for.

Saken fortsetter under bildene.

DATET: Harry skal i lengre tid ha datet supermodell Kendall Jenner. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
DATET: Harry skal i lengre tid ha datet supermodell Kendall Jenner. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
EN ANNEN MODELL: I 2013 ble Harry også koblet til Cara Delevingne. Foto: NTB Scanpix
EN ANNEN MODELL: I 2013 ble Harry også koblet til Cara Delevingne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sølibat

Han var en av de fire artistene som opptrådte under Victoria's Secret fashion show i november 2017, og på catwalken gikk tre av hans gamle flammer, Georgia Fowler (26), Nadine Leopold (25) og Sara Sampaio (27).

Harry Styles ble lenge sett på som hjerteknuseren i det oppløste boybandet One Direction. I 2014 skrev imidlertid den britiske tabloidavisen Daily Star at Harry Styles ønsket å leve i sølibat.

Livsstilsendringen skal ha kommet etter at han fikk øynene opp for den jødiske trosretningen Kabbala.

- Han har følt at det har hindret ham fra å ha et ordentlig, meningsfylt forhold, men Kabbala gir ham disiplinen til å leve i sølibat, uttalte en kilde seg til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

Faller for modeller

Likevel har hjerteknuseren datet en rekke modeller de siste årene.

Blant andre «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kendall Jenner (23). Kjærlighetsspekulasjonene begynte å svirre rundt superparet allerede i 2013, men etter flere år dabbet forholdet av i 2016.

Harry Styles ble også koblet opp mot modellen Cara Delevingne (26) i september 2013. Ifølge nettstedet E! News var det Delevingne som ikke var klar for noe fast forhold, mens Styles var på knærne etter modellen.

VILLE DRA: Da flere jenter ville forlate konserten tidlig for å rekke køen på McDonalds tok ungpikeidolet Harry Styles grep. Video: Henriette Eilertsen Vis mer Vis mer

Ut av skapet?

I fjor satt imidlertid nye spekulasjoner om stjernen fart. Flere trodde nemlig flere at 24-åringen kom ut av skapet. Basert på teksten i låten «Medicine» trodde mange at den populære artisten, som topper både kjekkas- og best kledd-kåringer verden over, prøvde å signalisere at han er bifil.

Til The Sun i 2017 fortalte han derimot at han aldri har hatt noe behov for å snakke om legningen sin.

LES OGSÅ: - Det var aldri et alternativ å gi opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer