Jennifer Aniston:

Kobles til ny mann

Jennifer Aniston feiret nyttår i utlandet med ny mann.

NY FLAMME?: Jennifer Aniston skal etter alt å dømme ha funnet lykken med filmregissør Will Speck. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Jennifer Aniston skal etter alt å dømme ha funnet lykken med filmregissør Will Speck. Her sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Under søndagens Golden Globe-utdeling i USA var det nok mange som hadde håpet å få se det tidligere stjerneparet Jennifer Aniston (50) og Brad Pitt (56) sammen. Slik det ser ut nå vil ikke fansen få det bildet de drømmer om, og det kan også virke som om de kan se langt etter muligheten for at Brad og Jennifer vil finne tilbake til hverandre.

Ifølge flere utenlandske medier, deriblant The Mirror, har nemlig Jennifer funnet lykken på ny. Ifølge den britiske avisen feiret hun nyttår sammen med regissøren Will Speck (50), og de to ble også avbildet på en strand i Tulum, Mexico sammen.

I tillegg har de to blitt avbildet sammen en rekke ganger i Los Angeles etter å ha vært på middag med flere felles venner.

Will har regissert en rekke filmer Jennifer har spilt i, blant annet «Office Christmas Party» og «The Switch» i henholdsvis 2016 og 2010, og ryktene om at de to har blitt et par ble ikke akkurat svakere etter at 50-åringen dukket opp med en diger ring på ringfingeren natt til mandag.

- Hun er ikke forlovet, sier imidlertid skuespillerens talsperson til Express.

- Spesiell kjemi

Likevel skal «The Morning Show»-stjernen og regissøren være et par, og ifølge kilder skal duoen ha blitt fotografert mens de kysset allerede i oktober.

- Jennifer og Will har en spesiell kjemi og han er definitivt en hun kan være mer enn en venn med på dette tidspunktet, sier kilden, og fortsetter:

NY FLØRT?: Jennifer og Will Speck i forbindelse med «The Switch»-premieren for ti år siden. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT?: Jennifer og Will Speck i forbindelse med «The Switch»-premieren for ti år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er vittig, har medfølelse, er følsom og eventyrlysten, og har høye ambisjoner, noe som passer til det Jen ser etter i en mann.

Verken Jennifer eller hennes angivelig nye flamme har kommentert romanseryktene, og han var heller ikke å se under nattens prisutdeling.

Også Brad Pitt kom alene på den røde løperen, og bare kort tid senere avslørte han hvorfor han ikke hadde med seg noen date til Golden Globe.

- Jeg hadde egentlig lyst til å ha med mamma, men jeg kunne ikke, for uansett hvem jeg står ved siden av så hevder folk at vi dater.

- Det hadde bare vært pinlig, spøkte han ifølge Page Six.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Gode venner

Brad uttalte seg også om ekskona ettersom flere ønsket å se de to gjenforent foran fotografene natt til mandag.

- Jeg kommer til å møte Jen, hun er en god venn, svarte han lattermildt på spørsmålet fra Entertainment Tonight.

Jennifer Aniston har lagt to ekteskap bak seg i løpet av sitt snart 51 år lange liv. Ekteskapet med Brad Pitt var likevel det som fikk mest oppmerksomhet utad. Paret møttes i 1998 og giftet seg i et storslått bryllup to år senere.

På kort tid ble de blant Hollywoods mest populære par, og da de skilte seg i 2005, var det en sjokkert fanskare som satt igjen. Bakgrunnen for skilsmissen skal ha vært at Pitt falt for Angelina Jolie (44) da de spilte sammen i filmen «Mr. & Mrs. Smith». Pitt giftet seg med Jolie i 2014, før de gikk hver til sitt i 2016 - og endte i en bitter skilsmissestrid.

«Friends»-stjernen har også vært gift med skuespiller Justin Theroux (48), men duoen gikk hver til sitt i 2017, etter to års ekteskap.

DRAMA OM TV: Jennifer Aniston spiller en TV-showvert under stort press i «The Morning Show». Video: Apple Tv+ Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer