Kobles til ny mann

- De har hete følelser for hverandre, sier kilder nær Aylar.

NY MANN: Ifølge Se og Hør har Aylar Lie funnet tonen med den ett år eldre mannen Christian Alexander Blom.  Foto: Stella Pictures
NY MANN: Ifølge Se og Hør har Aylar Lie funnet tonen med den ett år eldre mannen Christian Alexander Blom. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modellen og artisten Aylar Lie (28) har etter bruddet med sin tidligere kjæreste Ozan Özerk blitt koblet til både langrensstjernen Petter Northug jr. og artisten Atle Pettersen.

Men nå har 28-åringen ifølge Se og Hør funnet tonen med en langt mer ukjent mann - ett år eldre Christian Alexander Blom (29).

– De er veldig forelsket. Aylar og Christian går hånd i hånd, og skjuler på ingen måte følelsene sine for omverden, forteller en kilde rundt de nyforelskede til bladet, som trykker bilder av paret i tirsdagens utgave.

Romansen skal ifølge Se og Hør være så fersk at Aylar og hennes nye flamme ikke ønsket at pressen skulle skrive om dem ennå. Likevel kom de sammen med venner på arrangementet Rimi Bowl på Ullevaal stadion i forbindelse med fotballkampen mellom Vålerenga og Stabæk.

På spørsmål fra bladet, hevdet imidlertid Aylar at de to ikke er kjærester.

– Nei, jeg har – heldigvis – bare flaks i spill, jeg, sa hun hemmelighetsfullt etter kampen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å date kjendiser igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer