Kourtney Kardashian:

Kobles til ny mann kort tid etter bruddet

Ble observert sammen under et restaurantbesøk i Los Angeles.

NY FLAMME: «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen ble observert med en ny mann i Los Angeles forrige uke. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen ble observert med en ny mann i Los Angeles forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I begynnelsen av august kom nyheten om at Kourtney Kardashian (39) og kjæresten hennes gjennom to år, Younes Bendjima (25), hadde gjort det slutt.

Nå, en drøy måned senere, kobles realitystjernen til en ny mann, nemlig 20 år gamle Luka Sabbat.

I likhet med Kourtneys eks Younes, jobber også Luka som modell. De to ble fotografert sammen under en lunsj i Los Angeles forrige uke, og en kilde har fortalt til nettstedet E! Online at de ble værende på restauranten i flere timer.

- De så ut til å virkelig trives i hverandres selskap og de hadde det veldig gøy sammen, uttaler kilden til nettstedet.

Duoen skal ha sittet godt skjult bak i restauranten, og forsøkt sitt beste å holde en lav profil. Etter en liten stund dukket flere venner av dem opp.

Lørdag kveld var de begge på utestedet «The Nice Guy», der Luka skal ha holdt seg til den flotte Kardashian-søsteren hele kvelden.

DATE: Kourtney og 20 år gamle Luka ble fotografert på vei ut av restauranten sammen. Foto: NTB Scanpix
DATE: Kourtney og 20 år gamle Luka ble fotografert på vei ut av restauranten sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kourtney ga mest oppmerksomhet til Luka. De satt sammen på VIP-bordet, og de flørtet definitivt, hevder kilden.

Kjenner hverandre fra før

E! Onlines kilde hevder at Kourtney og Luka har vært venner en god stund, men at de først etter Kourtneys nylige brudd har begynt å tilbringe tid sammen.

Kilden forteller at duoen møttes gjennom 39-åringens lillesøster, Kendall Jenner (22), da de henger i samme vennegjeng.

- De har alltid hatt god kjemi, men Kourtney var i et seriøst forhold, så hun og Luka holdt det tilbake. Nå som hun er singel, nyter hun å kunne gjøre hva hun vil, forteller kilden.

EKS: Kourtney og Younes var kjærester i to år før det tok slutt. Foto: NTB Scanpix
EKS: Kourtney og Younes var kjærester i to år før det tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Kourtneys søstre er kjent for å falle for idrettsutøvere, ser det ut til at 39-åringen har en ting for modeller.

Luka har, ifølge Mirror, gått på catwalken for Dolce & Gabbana og posert for Hugo Boss. Han har også jobbet med Kourtneys svoger, Kanye West (41), på hans Yeezy-kampanjer.

Han fikk tidlig et innblikk i motebransjen, da moren hans jobbet som stylist for John Galliano og Dior, mens faren har jobbet som klesdesigner i Paris.

- Glad for at Kourtney er singel

Nyheten om bruddet med Kourtney og Younes, kom rett etter at flere bilder avslørte Younes i het flørt med en annen jente, nærmere bestemt Justin Biebers ekskjæreste Jordan Ozuna (28).

Siden den gang har det vært utallige overskrifter om bruddet i utendlanske medier, og fansen har spekulert voldsomt på om Kourtney nå kunne tenke seg å gå tilbake til sin tidligere kjæreste Scott.

Da Kourtneys yngste søster, Kylie Jenner, feiret 21-årsdagen sin i august, satte hun fyr på spekulasjonene.

På Instagram-stories delte Khloé (34) en kort video av Kourtney som sitter ved siden av eksen, Scott Disick (35), med teksten «A girl can dream».

TATT PÅ FERSKEN: Khloé Kardashian klarte ikke å dy seg da hun så at de to eksene Scott og Kourtney satt side om side på bursdagsfest. Foto: Skjermdump / Instagram
TATT PÅ FERSKEN: Khloé Kardashian klarte ikke å dy seg da hun så at de to eksene Scott og Kourtney satt side om side på bursdagsfest. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Det er usikkert hva Khloé mente med den kryptiske beskjeden, men ifølge Metro var fansen overbevist om at 34-åringen drømmer om at storesøsteren skal finne tilbake til eksen, som for øvrig også er faren til Kourtneys tre barn, Mason (8), Penelope (6) og Reign (3).

Ifølge nettstedet var Kourtney og Scott nærmest uatskillelige på bursdagsfesten - dagen etter at flere kilder hevdet overfor E! News at Scott er glad for at Kourtney var singel igjen.

- Scott er veldig glad for at Kourtney har kuttet ut Younes. Selv om han selv er lykkelig i sitt forhold, har han aldri likt forholdet til Younes og Kourtney, sa kilden.

LES OGSÅ: Derfor falt Kourtney for 14 år yngre Younes