Angelina Jolie:

Kobles til ny mann etter skilsmissen

Lykken smiler endelig for stjernen etter den to år lange krangelen med eksmannen.

NY ROMANSE?: Angelina Jolie skal angivelig ha innledet en romanse med en anerkjent regissør. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
NY ROMANSE?: Angelina Jolie skal angivelig ha innledet en romanse med en anerkjent regissør. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september 2016 kom sjokknyheten om at Hollywood-stjernene Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (55) skulle gå hver til sitt - etter to år som mann og kone.

Den gang fortalte Angelina gjennom sin talsperson til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

De siste to årene har eksparet hatt en svært offentlig konflikt når det gjelder omsorgen for deres seks barn, Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

I august 2018 skal imidlertid Brad og Angelina ha kommet til enighet om en midlertidig omsorgsfordeling.

Observert med ny mann

«Våpenhvilen» mellom det tidligere stjerneparet ser ut til å ha hatt en positiv effekt på Angelina, som nå angivelig har funnet lykken med en ny mann.

Det skriver svenske Hänt, etter at Radar Online nylig meldte at 43-åringen hadde blitt observert på en privat filmvisning med den meksikanske regissøren Alfonso Cuarón (57) i Hollywood.

ROMANSERYKTER: Etter at Angelina Jolie og Alfonso Cuarón dukket opp på en privat filmvisning sammen i helgen, har ryktene om en mulig romanse begynt å svirre. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Etter at Angelina Jolie og Alfonso Cuarón dukket opp på en privat filmvisning sammen i helgen, har ryktene om en mulig romanse begynt å svirre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen, som foreløpig ikke har kommentert romanseryktene, dukket i helgen opp sammen på San Vicente Bungalows i anledning visningen av filmen «Roma», som Alfonso har regissert.

NÆRKONTAKT: Angelina poserte tett på Alfonso i presserommet på Oscar-utdelingen i 2014, etter at hun hadde gitt ham én av kveldens to Oscar-statuetter. Foto: Reuters/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Angelina poserte tett på Alfonso i presserommet på Oscar-utdelingen i 2014, etter at hun hadde gitt ham én av kveldens to Oscar-statuetter. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge Hänt skal Angelina være svært begeistret for 57-åringens filmer. «Roma» vant faktisk en Golden Globe for beste regi søndag kveld, og han har tidligere vunnet både Oscar og Golden Globe for storfilmen «Gravity» (2013).

Da han mottok to Oscar-statuetter for «Gravity» våren 2014, var Angelina faktisk en av dem som overrakte ham prisen for beste regi.

Kort romanse

«Salt»-skuespilleren har tidligere blitt koblet til den halvt svenske skuespilleren Garrett Hedlund (33), ifølge det svenske kjendisnettstedet.

Angelina og Garrett møttes i 2014, da sistnevnte hadde en rolle i filmen «Unbroken», som Angelina regisserte. En kilde fortalte til Radar Online i mars i fjor at de to hadde tatt opp kontakten igjen den siste tiden.

- Det har gått fra at de mailet fra tid til annen, til at de nå sender hverandre meldinger hele tiden og planlegger romantiske middager på tomannshånd, sa en kilde til nettstedet den gang.

FLØRT?: Angelina har tidligere blitt koblet til skuespilleren Garrett Hedlund. Flere amerikanske medier påpekte den gang at han er svært lik eksmannen Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
FLØRT?: Angelina har tidligere blitt koblet til skuespilleren Garrett Hedlund. Flere amerikanske medier påpekte den gang at han er svært lik eksmannen Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romansen så derimot ut til å ikke vare, og det har siden den gang vært stille rundt stjernens kjærlighetsliv, helt til nå.

Ny livsstil

Etter at skilsmissen mellom Brad og Angelina ble kjent, fortalte førstnevnte åpenhjertig om hvordan han i lang tid slet med rus og drakk for mye. Han skal i ettertid ha fått kontroll over problemene og begynt å gå i terapi på fast basis.

Skuespilleren skal også ha gått inn for å fokusere på en sunnere livsstil og å tilbringe mer tid med barna.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

- Han trener mye, spiser sunt og har gitt avkall på alkohol. Brad har vært i et forhold nærmest hele sitt voksne liv og nå som han er singel, gjør han ting som han tidligere ikke har hatt mulighet til å gjøre, sa en kilde til The Sun i mars 2018.

Ifølge nettstedet hadde Brad samtidig bestemt seg for å gå i sølibat, men en kort måned senere så det ut til at «Fight Club»-stjernen hadde funnet lykken på ny med professoren Neri Oxman (43).

Romanse med professor

Neri Oxman er ansatt ved Massachusetts Institute of Technology, der hun er professor i arkitektur. En kilde fortalte til People den gang at Brad liker kvinner som utfordrer han intellektuelt.

Nettstedet beskrev Neri som både vakker og som et geni innen sitt felt, og sammenlignet henne med kona til Brads nære venn George Clooney (57), menneskerettighetsadvokat Amal Clooney (40).

- Det tok ham lang tid å begynne å date igjen, men han gjør det nå. Brad har sett hvor lykkelig Amal har gjort hans venn, og det har gitt ham noe å tenke på, sa kilden den gang.

SKILSMISSE: Brad og Angelina var kjærester i tolv år, og ektepar i to. Mange fikk sjokk da de i 2016 annonserte at de skulle skille seg. Foto: NTB Scanpix
SKILSMISSE: Brad og Angelina var kjærester i tolv år, og ektepar i to. Mange fikk sjokk da de i 2016 annonserte at de skulle skille seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene ble aldri bekreftet, men det ser ikke ut til at det ble noe mer mellom Brad og professoren. Et drøyt halvår senere, i oktober, ble Brad nemlig koblet til en annen kvinne, den spirituelle healeren Sat Hari Khalsa.

Duoen så ut til å ha en dyp samtale under Silverlake Conservatory Music sin årlige kunstauksjon, en galla som ble arrangert av Michael Peter Balzary (56).

Brad og Sat skal ha sittet ved siden av hverandre under kunstauksjonen, og ifølge flere vitner ble de observert mens de snakket, lo og hygget seg.

Heller ikke denne romansen er blitt bekreftet eller avkreftet.

LES OGSÅ: Røper detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer