Megan Fox:

Kobles til ny mann etter bruddet

- De startet som venner og så vokste ting videre derfra.

- DATER: Rapperen og skuespilleren Richard Colson Baker, kjent som Machine Gun Kelly, skal være Megan Fox' nye flamme. Foto: NTB Scanpix
- DATER: Rapperen og skuespilleren Richard Colson Baker, kjent som Machine Gun Kelly, skal være Megan Fox' nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har det blitt kjent at flere stjernepar har brutt med hverandre. Først kom nyheten om at Kristen Cavallari (33) skulle skilles fra ektemannen gjennom ti år, Jay Cutler (36), og kort tid etter avslørte TMZ at ekteskapet mellom Mary-Kate Olsen (33) og den 17 år eldre tobarnsfaren Olivier Sarkozy (50) skal være over.

Mandag bekreftet også Brian Austin Green (46) ryktene om at det er slutt mellom ham og Megan Fox (33) - etter 16 år.

I podkasten « … With Brian Austin Green» fortalte «Beverly Hills 90210»-stjernen åpent at han og Fox «prøver å tilbringe tid vekk fra hverandre».

Og bruddet er på ingen måte ferskvare, ifølge ham selv. Prosessen skal ha begynt allerede mot slutten av fjoråret, men duoen bestemte seg for å holde tett overfor pressen. Derfor kommer bekreftelsen først nå.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, delte han blant annet, ifølge E! News.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

- De «hooker» opp

Paret ble sammen allerede i 2004, da hun bare var 18 og han 31 år gammel, og seks år senere ga de hverandre sine ja. I løpet av de siste årene har de også blitt foreldre til sønnene Noah (7), Bodhi (6) og Journey (3).

Nå skal imidlertid Megan Fox ha blitt koblet til en ny mann, rapperen Richard Colson Baker (30). Musikeren er bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly og han skal tidligere ha hatt en flørt med Paris Hilton (39).

Den siste perioden skal Baker derimot ha hengt sammen med Fox, skriver flere amerikanske medier, deriblant People.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

I helgen dukket det opp bilder av duoen på biltur etter at de hadde hatt lunsj sammen i Los Angeles. Dette fikk fansen til å spekulere ytterligere rundt en mulig romanse, ifølge E! News.

- Megan har jobbet på en film sammen med Machine Gun Kelly og har kommet nær ham. De «hooker» opp og har gjort det en stund, forteller en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Hun er separert fra Brian Austin Green, og hun har noe på gang med Machine Gun Kelly. Hun synes det er spennende.

«En hyggelig og ekte person»

Dagen før Brian Austin Green bekreftet bruddet, delte han et bilde av en sommerfugl på Instagram med en melding som flere medier beskrev som mystisk.

«Sommerfugler som sitter på en blomst for lenge begynner etter hvert å kjede seg. De begynner å føle seg kvalt. Det er en stor verden som de ønsker å oppleve», skrev han.

Da han mandag innrømmet at det var slutt mellom ham og «Transformers»-stjernen i podkasten, virket det derimot ikke som om han har noe imot Machine Gun Kelly. Da uttalte han nemlig følgende:

- Jeg har aldri møtt ham, men Megan og jeg har snakket om ham. På dette tidspunktet er de venner og ut ifra hva hun har gitt uttrykk for, så er han en veldig hyggelig og ekte person. Og jeg stoler på hennes dømmekraft, sa han, ifølge US Weekly.

Videre fortalte han at bruddet deres ikke handler om utroskap på noen som helst måte.

- Mennesker finner nye ting som interesserer dem og nye veier de ønsker å ta i livet, og personen de er sammen med ønsker kanskje ikke gå i samme retning.

Tirsdag hevder derimot en kilde US Weekly har snakket med at Fox og Machine Gun Kellys forhold definitivt ikke bare er av det vennskapelige slaget lenger. Duoen skal ha blitt kjent på filmsettet og på grunn av like timeplaner ha tilbrakt mer og mer tid sammen.

- De startet som venner og så vokste ting videre derfra. Megan synes MGK er en skikkelig kul kar og forholdet deres har blitt mer romantisk, sier kilden.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Vanskelig kjærlighet

Fox og Green har de siste årene jobbet hardt for å holde familien samlet.

Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt de nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

Heller ikke begynnelsen på deres lange kjærlighetsforhold startet helt knirkefritt.

Duoen møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, kort tid etter at 46-åringen hadde gjort det slutt med «Beverly Hills 90210»-kollegaen Vanessa Marcil (51), som han har sønnen Kassius (18) sammen med.

- Jeg hadde akkurat kommet ut av et forhold … Og jeg var ikke på utkikk etter et nytt et på det tidspunktet, fortalte Green i radioprogrammet Barstool Radio's KFC i fjor, ifølge People.

Videre innrømmet skuespilleren at han ikke så for seg at et forhold mellom ham selv og unge Fox i det hele tatt kunne være en mulighet. Men, til tross for at han holdt tilbake, fortsatte derimot Fox å presse på.

- Det er litt morsomt, for helt fra starten av dyttet jeg henne hele tiden bort fordi jeg ikke ønsket noe forhold, forklarte han, ifølge nettstedet.

Frem og tilbake

Men da den mørke skjønnheten fortalte at hun ville date andre, ble kjekkasen nødt til å tenke seg om et par ganger.

- Jeg innså plutselig at tanken på at hun skulle treffe andre gjorde skikkelig vondt, så da forsto jeg at jeg virkelig likte henne, avslørte han.

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til US Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til People året etter bryllupet.

Vis mer

LES OGSÅ: Prinsessen avlyser bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer