Paris Hilton:

Kobles til ny mann etter bruddet

- Det var umiddelbar kjemi.

FLØRT: Paris Hilton kobles til en ny mann, tre måneder etter at forlovelsen til Chris Zylka ble brutt. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Paris Hilton kobles til en ny mann, tre måneder etter at forlovelsen til Chris Zylka ble brutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar i fjor kom den hyggelige nyheten om at den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (38) hadde blitt fridd til av sin fem år yngre kjæreste, Chris Zylka (33).

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet, avslørte hun den gang på Instagram.

Kjærligheten skulle imidlertid ikke vare. Ti måneder senere kom nemlig nyheten om at Paris og Chris hadde brutt forlovelsen, og gått hver til sitt.

Nå skal hun ha en ny mann i sikte.

Luftet seg

En drøy uke etter at bruddet ble kjent, i november 2018, snakket 38-åringen for første gang om bruddet og sin nye tilværelse som singel. Det gjorde hun i forbindelse med en opptreden på det amerikanske tv-programmet «The Talk».

BRUDD: Paris Hilton og Chris Zylka brøt forlovelsen bare en snau måned etter at dette bildet ble tatt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Paris Hilton og Chris Zylka brøt forlovelsen bare en snau måned etter at dette bildet ble tatt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nå har jeg tid bare for meg selv. Når jeg forelsker meg, forelsker jeg meg fort og hardt, og det var en romanse som lignet en virvelvind, sa hun den gang.

Ny flørt?

Nå kan det imidlertid se ut til at hotellarvingen har begynt å se etter en ny mann igjen. Ifølge Us Weekly var hun nemlig ute og luftet seg nylig.

Forrige uke var Paris på et arrangement for magasinet Tings i Los Angeles, og der skal hun ifølge nettstedet ha funnet tonen med ti år yngre Richard Colson Baker (28), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

De to skal ha hatt det svært hyggelig i hverandres selskap, skriver magasinet.

- De møttes på arrangementet, og selv om de var i en liten gruppe med mennesker, var det umiddelbar kjemi mellom dem. De snakket hele kvelden, og det så ut til at han var veldig gira på henne. Senere på kvelden dro de videre et annet sted sammen med noen venner, forteller en kilde til nettstedet.

Lit night at @TingsLondon. 💥

Et innlegg delt av Paris Hilton (@parishilton)

Paris delte lørdag et bilde av de to på Instagram, der rapperen har et godt tak rundt midjen hennes.

Klar for kjærligheten

Forrige uke ble det kjent at Paris er klar for å date igjen - hvis den rette mannen dukker opp. Det skrev samme magasin, altså Us Weekly.

- Paris har vært ute på vift. Og når hun er det, så legger hun merke til guttene rundt seg og forteller vennene sine om hun synes en av dem er kjekk eller smart, uttalte en kilde til nettstedet, og fortsatte:

- Hun snakker med gutter, og er åpen for å møte nye mennesker. Men det er også lett for henne å miste interessen.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Eksforloveden Chris Zylka, kjent fra blant annet TV-serien «The Leftovers», skal på sin side ta det roligere.

- Han koser seg med kameratene sine. Men det er en del av ham som definitivt virker litt dyster fremdeles, hevdet kilden.

Trist for familien

Paris Hiltons mor, Kathy Hilton (59), hadde veldig sansen for datterens tidligere kjæreste, og skal ifølge nettstedet tidligere ha innrømmet at hun trodde han var «den rette» for datteren.

- Problemet er at man selv også ender opp med å bli oppriktig glad i disse menneskene. De er så søte og de blir en del av familien, fortalte 59-åringen til Us Weekly i begynnelsen av januar.

Vis mer

LES OGSÅ: Ti år skiller disse bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer