Irina Shayk:

Kobles til ny mann en måned etter bruddet

Irina Shayk i het omfavnelse med Vogue-redaktør.

NY MANN: For litt over en måned siden ble det kjent at forholdet mellom Irina Shayk og Bradley Cooper er over. Nå kobles hun til en ny mann. Foto: NTB Scanpix
NY MANN: For litt over en måned siden ble det kjent at forholdet mellom Irina Shayk og Bradley Cooper er over. Nå kobles hun til en ny mann. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juni sprakk nyheten om at et av Hollywoods største par, Bradley Cooper (44) og Irina Shayk (33) hadde gått hver til sitt. Da hadde det lenge vært spekulasjoner om at Cooper hadde funnet tonen med skuespillerkollegaen Lady Gaga (33) - som var motspilleren hans i storfilmen «A Star Is Born».

Gaga gikk selv gjennom et brudd med sin kjære Christian Carino bare fire måneder tidligere, i februar i år - noe som ytterligere forsterket ryktene om at Gaga og Cooper har en romanse på gang.

Ryktene er imidlertid foreløpig bare rykter - og verken Gaga eller Cooper har bekreftet at det er noe på gang mellom dem.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Det er som derimot ser ut til å være sikkert, er at Coopers eks, Irina Shayk har gått videre etter bruddet - som ble kjent for litt over en måned siden.

Observert med ny mann

Tirsdag denne uken ble nemlig 33-åringen observert i het omfavnelse med en ny mann i New York. Ifølge det amerikanske nettstedet The Blast heter mannen Alec Maxwell, og jobber som redaktør i den britiske utgaven av motemagasinet Vogue.

Duoen ble også fotografert av paparazziene - og på bildene kan man tydelig se at de ikke skjulte sin begeistring for hverandre. Shayk smiler og prater med den britiske redaktøren - og man kan også se at de holder kjærlig rundt hverandre.

NY FLØRT?: Irina Shayk ble observert med denne mannen i New York tidligere i uken. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT?: Irina Shayk ble observert med denne mannen i New York tidligere i uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På et av bildene holder Maxwell hånden sin forsiktig rundt livet til 33-åringen, mens Shayk på sin side holder rundt skuldrene hans.

NÆRKONTAKT: Shayk og Maxwell var ikke redd for å kjærtegne hverandre i New York nylig. Foto. NTB Scanpix
NÆRKONTAKT: Shayk og Maxwell var ikke redd for å kjærtegne hverandre i New York nylig. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Som nevnt har det bare gått en knapp måned siden kjærligheten mellom Bradley Cooper og Irina Shayk tok slutt. Sammen har de datteren Lea De Seine (2), som kom til verden i 2017.

Ifølge TMZ skal barnet nå tilbringe halvparten av tiden hos mor og halvparten av tiden hos far.

Ifølge nettstedet skal paret ha blitt enige om en uhøytidelig avtale der de skal dele på omsorgen for den lille jenta. De skal også ha blitt enige om å bo i samme by - i New York - da det vil være til det beste for toåringen. Paret har også en bolig i Los Angeles som de kjøpte i 2018.

Det skal ikke være snakk om en rettslig bindende avtale, men en enighet som paret har kommet frem til på egen hånd.

Flytter ut

Kort tid før bruddet ble kjent, hadde Shayk flyttet ut av duoens millionvilla i Pacific Pasilade i Los Angeles. Da hadde det lenge versert en rekke rykter om at det gikk mot slutten for stjerneparet.

Page Six kunne den gang melde at duoen ikke hadde vært lykkelige på lang tid, og at de kun holdt sammen for sin to år gamle datters skyld.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

- Ting har for alvor begynt å kjølne mellom Bradley og Irina. De har ikke hatt det bra sammen på flere måneder og Irina fant ut at det ville være best om hun flyttet for seg selv, sa en kilde til The Sun i juni.

Ifølge Page Six har Cooper og Shayk hatt trøbbel i forholdet siden oktober i fjor, og den gang fortalte en kilde at paret var ulykkelige sammen. Dette skal blant annet ha bunnet i duoens ulike interesser, da Shayk kjedet seg med kjæresten.

Romanserykter

Etter at storfilmen «A Star is Born», der Bradley Cooper spiller mot Lady Gaga (33), kom ut i fjor, oppsto det raskt romanserykter mellom de to hovedrolleinnehaverne i filmen.

BRUDD FOR BEGGE: Mange lurer på om Lady Gaga og Bradley Cooper har en flørt på gang - etter at begge ble single nesten samtidig. Foto: NTB Scanpix
BRUDD FOR BEGGE: Mange lurer på om Lady Gaga og Bradley Cooper har en flørt på gang - etter at begge ble single nesten samtidig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette grunnet duoens gode kjemi, som kom frem både på kinolerretet - og også ved andre anledninger, som under Oscar-utdelingen.

Til tross for at Gaga i senere tid har avkreftet at det er noen romantiske følelser mellom henne og Cooper, kan det se ut til at de mange ryktene satte en støkk i forholdet til skuespilleren og supermodellen - etter at bruddet deres er et faktum.

LES OGSÅ: - Kan ikke være annet enn utrolig vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer