John Mulaney:

Kobles til ny kvinne dager etter bruddet

Komikeren har trolig funnet tonen med en ny flamme etter bruddet med kona Annamarie Tendler tidligere denne uken.

KJÆRLIGHETSRYKTER: Denne uken ble det kjent at «Saturday Night Live»-stjernen John Mulaney og kona Annamarie Tendler skal skilles. Nå svirrer det rykter om at Mulaney angivelig har funnet kjærligheten på ny. Her er eksparet i 2017. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / NTB
KJÆRLIGHETSRYKTER: Denne uken ble det kjent at «Saturday Night Live»-stjernen John Mulaney og kona Annamarie Tendler skal skilles. Nå svirrer det rykter om at Mulaney angivelig har funnet kjærligheten på ny. Her er eksparet i 2017. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

Denne uken ble det kjent at «Saturday Night Live»-stjernen John Mulaney (38) og kona Annamarie Tendler (35) skal skille veier etter seks års ekteskap.

Den triste beskjeden kom kort tid etter at stand up-komikeren ble skrevet ut fra en rehabiliteringsklinikk for sin mangeårige rusavhengighet.

Tendler skal ha tatt skilsmissen svært tungt, ifølge hennes talsperson.

- Det knuser hjertet mitt at John har bestemt seg for å avslutte ekteskapet vårt.

OVER OG UT: Denne uken kom nyheten om at det var spikeren i kisten for komikeren John Mulaney og sminkøren Annamarie Tendler. Her er de avbildet i 2019. Foto: Mark Ralston / AFP / NTB
OVER OG UT: Denne uken kom nyheten om at det var spikeren i kisten for komikeren John Mulaney og sminkøren Annamarie Tendler. Her er de avbildet i 2019. Foto: Mark Ralston / AFP / NTB Vis mer

Hun håpte likevel på at Mulaney skulle bli frisk etter en lang kamp mot rusavhengighet.

Komikeren har foreløpig ikke selv kommentert bruddet, men en av hans representanter fortalte overfor US Weekly at komikeren ikke hadde noen øvrige kommentarer idet han fortsetter å fokusere på rehabiliteringen sin og å komme seg tilbake på jobb.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Ny romanse

Noen dager etter at bruddnyheten sprakk - dukker det nå opp noen oppsiktsvekkende rykter.

38-åringen ser nemlig ut til å ha fått øynene opp for en ny kvinne.

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant People og Vanity Fair, har komikeren funnet tonen med skuespilleren Olivia Munn (40).

En kilde nær Mulaney røper overfor People at stjernene dater.

- Dette er veldig nytt. De tar det veldig sakte, avslører kilden, og fortsetter:

- De møttes i kirken i Los Angeles.

NY DAME?: Det verserer rykter om at det har oppstått søt musikk mellom John Mulaney og skuespilleren Olivia Munn. Her er Munn avbildet på den røde løperen i 2018. Foto: Lower / Silverhub / REX / Shutterstock / NTB
NY DAME?: Det verserer rykter om at det har oppstått søt musikk mellom John Mulaney og skuespilleren Olivia Munn. Her er Munn avbildet på den røde løperen i 2018. Foto: Lower / Silverhub / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Kjendismagasinet hevder at duoen har kjent hverandre i flere år. Senest i desember i fjor sendte Munn Mulaney lykkønskninger da han ble innlagt på rehabilitering.

«Sender SÅ MYE kjærlighet og støtte til John Mulaney. Du klarer dette», skrev hun i et Twitter-innlegg.

«The Newsroom»-stjernen har tidligere vært koblet til den amerikanske fotballspilleren Aaron Rodgers (37) fra 2014 til 2017.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Gift i seks år

Etter seks år som mann og kone ble det altså slutt mellom Mulaney og Tendler. Eksparet møttes på en gruppetur til øyen Martha's Vineyard i Massachusetts på slutten av 2000-tallet, og giftet seg i 2014.

Da paret ga hverandre sitt ja hadde «Big Mouth»-stjernen vært edru i flere år, og var åpen om sin kamp mot rusavhengighet.

Tendler har siden vært en stor del av Mulaneys komikerkarriere, og har ofte blitt nevnt under live-opptredenene hans.

Begynte i ung alder

Som nevnt var det i fjor det ble kjent at komikeren hadde sjekket inn på en klinikk i Pennsylvania etter å ha vært edru i 15 år.

Der gikk han gjennom en 60-dagers behandling, før han sjekket ut i februar for å fortsette behandlingen hjemme.

«Det var en lettelse for kona og familien hans at han sjekket inn», fortalte en kilde til US Weekly den gang.

Under pandemien skal «Saturday Night Live»-stjernen ha fått et tilbakefall grunnet pausen fra det hverdagslige livet.

«Det var Johns avgjørelse. Han hadde helt enkelt for mye fritid (i karantene journ.anm.). Han hadde for mye tid i sitt eget hode», fortalte kilden videre.

38-åringen har en lang fortid med rus og alkohol, og kunne i 2019 avsløre til magasinet Esquire at han begynte å drikke for å få oppmerksomhet som barn.

- Jeg var veldig selvsikker, og da jeg ble 12 år var jeg ikke det. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og da jeg begynte å drikke ble jeg morsom igjen, sa han til magasinet.

«Jeg likte aldri å røyke hasj. Så prøvde jeg kokain og jeg elsket det».

I en alder av 23 bestemte han seg derimot for å slutte med rus, og han innrømmet at han ikke likte personen han hadde blitt.

- Jeg tenkte: «Du er helt ute av kontroll». Jeg tenkte også: «Jeg liker ikke denne personen lenger. Jeg heier ikke på ham», fortsatte han.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Ny kjæreste etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer