Brad Pitt og Charlize Theron:

Kobles til ny Hollywood-stjerne

Skal ha møttes gjennom hennes eks, Sean Penn.

DATER IGJEN: Brad Pitt og Charlize Theron skal ifølge kilder ha blitt et par. Foto: NTB Scanpix
DATER IGJEN: Brad Pitt og Charlize Theron skal ifølge kilder ha blitt et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere ganger etter at Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43) kunngjorde at de skulle skille seg i 2016, har det blitt spekulert på hvorvidt førstnevnte har gått videre siden bruddet.

Han er blitt koblet til flere kvinner siden den gang, men har valgt å holde tett om sitt eget kjærlighetsliv. Nå ser det imidlertid ut til at det er en annen Hollywood-stjerne som har stjålet hjertet til «Fury»-skuespilleren.

Ifølge The Sun skal han nemlig ha funnet tonen med ingen ringere enn den sørafrikanske skuespilleren Charlize Theron (43).

De to turtelduene skal ha datet i en måneds tid, og tilbringer mye tid sammen.

Lykkelige sammen

Tabloidavisen skriver at dette er Brads første seriøse romanse etter bruddet med Angelina, og ifølge flere kilder nær paret skal de også ha funnet tonen hjemme hos 55-åringen.

SUKSESS: I likhet med både Brad og Angelina, gjør også Charlize det godt som skuespiller. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: I likhet med både Brad og Angelina, gjør også Charlize det godt som skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De har datet hverandre i om lag en måneds tid. De har vært venner i lengre tid, ironisk nok gjennom Sean, men ting har utviklet seg, sier kilden og henviser til Charlize sin eksforlovede, Sean Penn, som hun brøt med i 2015.

Forrige uke skal duoen også ha blitt observert sammen på et offentlig arrangement i Los Angeles, hvor de skal ha vært svært flørtete.

- (...) Armen hans var rundt henne og på et tidspunkt blunket han til henne, sier kilden, og fortsetter:

- Det virker som Brad er på et godt sted og de så begge lykkelige ut.

Kobles til regissør

At lykken endelig smiler for Brad er det nok mange fans som er glade for. Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at også eksen Angelina Jolie skal ha lagt bruddet bak seg.

SKILTE LAG: Brad og Angelina var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Her i 2014. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Brad og Angelina var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Her i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skrev svenske Hänt, etter at Radar Online nylig meldte at 43-åringen hadde blitt observert på en privat filmvisning med den meksikanske regissøren Alfonso Cuarón (57) i Hollywood.

Duoen, som foreløpig ikke har kommentert romanseryktene, dukket opp sammen på San Vicente Bungalows i anledning visningen av filmen «Roma», som Alfonso har regissert.

Ifølge Hänt skal Angelina blant annet være svært begeistret for 57-åringens filmer. Da han mottok to Oscar-statuetter for «Gravity» i 2014, var Angelina faktisk en av dem som overrakte ham prisen for beste regi.

Etter at skilsmissen til Brad og Angelina ble kjent, fortalte førstnevnte åpenhjertig om hvordan han i lang tid slet med rus og drakk for mye. Han skal i ettertid ha fått kontroll over problemene, og begynt å gå i terapi på fast basis.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ville leve i sølibat

Skuespilleren skal også valgt å fokusere på å tilbringe mer tid med barna, samtidig som han ønsker å være sunnere enn noen gang før.

- Han trener mye, spiser sunt og har gitt avkall på alkohol. Brad har vært i et forhold nærmest hele sitt voksne liv og nå som han er singel, gjør han ting som han tidligere ikke har hatt mulighet til å gjøre, sa en kilde til The Sun i fjor.

Ifølge avisen hadde Brad samtidig bestemt seg for å gå i sølibat, men en kort måned senere så det ut til at «Fight Club»-stjernen hadde funnet lykken på ny med professoren Neri Oxman (43).

Ryktene ble aldri bekreftet, men det ser nå ikke ut til at det ble noe mer mellom Brad og professoren.

Brad Pitt har ny dame, Mariah Carey åpner opp om sin mentale lidelse og skrekk-filmen «A Quiet Place», som har tatt Hollywood med storm denne uken. Se siste nytt fra Hollywood med vår reporter Kjersti Flaa Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Han har ikke engang sagt unnskyld

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer