Kobles til ny elskerinne

Ashton Kutchers ekteskap til Demi Moore har fått et nytt skudd for baugen.

ISFRONT: Ifølge flere amerikanske medier skal Demi Moore og Ashton Kutcher ha levet separate liv i flere måneder.  Foto: All Over Press
ISFRONT: Ifølge flere amerikanske medier skal Demi Moore og Ashton Kutcher ha levet separate liv i flere måneder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den nye «Two and a half men»-stjernen Ashton Kutchers ekteskap har vært på gyngende grunn etter at det amerikanske bladet Star i september hevdet han hadde vært utro mot kona Demi Moore (48) med den 23 år gammel kvinnen Sara Leal.

Nå har ekteskapet fått et nytt skudd for baugen, etter at bladet i sitt nyeste nummer trykker bilder fra festen hvor affæren skal ha skjedd.

Bildene viser ifølge The Sun en mengde vakre kvinner som flokker seg rundt Kutcher. I tillegg hevder Star at Kutcher (33) også var utro med en annen kvinne - Saras venninne - i et boblebad i løpet av den samme festen.

- Hvis det er et boblebad involvert, så er det garantert at det blir litt action, sier Megan McNutt, som skal ha vært en av gjestene, til Star ifølge Daily Mail.


Hun er heller ikke i tvil om at Kutcher skal ha vært utro med Sara Leal.

Ifølge Star, skal Leal ha sendt tekstmeldingen 'I [bleeped] Ashton Kutcher Friday night, lol.' til en venninne etter at festen var over.

Gjestene skal ha blitt bedt om å legge fra seg mobiltelefonene da de ankom festen på Hard Rock Hotel i San Diego, samme dag som Kutcher kunne feire seks års bryllupsdag med Demi Moore.

Inne i Ashtons suite skal det ha flommet over av glass og flasker med alkohol.

- Det var et hav av barmfagre blondiner der, og alle drakk tett, sier en annen av gjestene på festen, Kimberly Perry, til Star, ifølge The Sun.


Skandalene rundt ektemannen har fått Demi Moore til å gå under jorden, og både hun og Kutcher skal ha nektet å bekrefte eller avkrefte påstandene om utroskap.

Kilder nær paret hevder imidlertid at de to skuespillerne allerede i flere måneder har levet atskilt fra hverandre, og at ekteskapet lenge  har vært i oppløsning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hevder han var utro på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer