Brody Jenner:

Kobles til ny blondine etter skilsmissen

Brody Jenner har blitt koblet til flere damer den siste tiden.

DAMEMAGNET?: I fjor til ekteskapet mellom Brody Jenner og Kaitlynn Carter slutt. Etter bruddet ble han koblet til Josie Canseco (t.v.), deretter to unge blondiner til, mens han nå er blitt observert sammen med enda en ung kvinne - influenser Daisy Keech (t.h.). Foto: NTB scanpix/ Instagram
DAMEMAGNET?: I fjor til ekteskapet mellom Brody Jenner og Kaitlynn Carter slutt. Etter bruddet ble han koblet til Josie Canseco (t.v.), deretter to unge blondiner til, mens han nå er blitt observert sammen med enda en ung kvinne - influenser Daisy Keech (t.h.). Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

For en drøy måned siden begynte det å gå rykter om at stjerneparet Brody Jenner (36) og Kaitlynn Carter (31) hadde funnet tilbake til hverandre, om lag syv måneder etter at de slapp nyheten om at de skulle skille seg.

Duoen hadde den gang vært gift i et drøyt år. Og selv om håpefulle fans nå kanskje hadde sett for seg at de ble et par igjen, kan det være noe de må se langt etter.

Mye tyder nemlig på at realitystjernen og ekskona er ferdig med hverandre - i hvert fall på det romantiske plan.

GÅTT VIDERE: Brody Jenner og ekskona Kaitlynn Carter ble nylig koblet til hverandre igjen. Nå skal førstnevnte ha funnet tonen med en annen. Foto: NTB Scanpix
GÅTT VIDERE: Brody Jenner og ekskona Kaitlynn Carter ble nylig koblet til hverandre igjen. Nå skal førstnevnte ha funnet tonen med en annen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People ble 36-åringen nemlig nylig observert sammen med fitness-influenseren Daisy Keech i Los Angeles.

De to ble fotografert da de forlot det eksklusive supermarkedet Erewhon sammen, bærende på take away-beholdere og drikke.

Kort tid senere skal Daisy, som har svimlende 3,7 millioner følgere på TikTok og 3,3 millioner på Instagram, ha påpekt på sistnevnte kanal at hun ble fotografert av flere fotografer sammen med Brody. De to følger hverandre for øvrig også på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

judge me by the people i avoid

Et innlegg delt av Daisy Keech (@daisykeech)

Modell-flørt

Foreløpig har verken «The Hills»-stjernen eller Daisy kommentert romanseryktene utover dette, og det er med andre ord vanskelig å si noe om hvor seriøse de to er.

Influenseren, som ifølge Cosmopolitan er bare 20 år gammel, er heller ikke den eneste dama Brody har blitt koblet til etter bruddet med ekskona.

I fjor datet han nemlig DJ og modell Josie Canseco (23), som er datter av baseballspilleren Jose Canseco, i tre måneder. De to gikk hver til sitt i oktober. Ifølge flere amerikanske medier tilbrakte de to mye tid med hverandre bare snaue to uker etter at Brody og ekskona gjorde det slutt.

FLØRT: Brody og Josie datet i tre måneder i fjor. Her sammen i oktober før de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Brody og Josie datet i tre måneder i fjor. Her sammen i oktober før de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, fortalte en representant for eksparet overfor ukebladet People da skilsmissen ble kjent.

Etter at flørten med Josie ble avsluttet, er Brody for øvrig blitt koblet til flere andre unge, vakre kvinner - de to modellene Allison Mason og Daniella Grace, ifølge Daily Mail.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

Koblet til eksen

Brody og Kaitlynn giftet seg på den Indonesiske øya Sumba i 2018, i en intim seremoni foran 50 av sine nærmeste. Det var også i Indonesia at 36-åringen to år tidligere hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære.

Som nevnt begynte nylig romanseryktene mellom de to å florere igjen, etter at duoen tok samme fly tilbake til Los Angeles fra nettopp Indonesia i slutten av februar. Det var Kaitlynn selv som publiserte en video på Instagrams historiefunksjon, der både hun og Brody hadde på seg ansiktsmasker.

Der opprettet hun en meningsmåling med spørsmål om hun kom til å dø av coronaviruset eller eksmannen Brody, hvor hun la til følgende tekst:

«Vil vi komme oss til Los Angeles levende?».

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ifølge Daily Mail var Brody og Kaitlynn da gjester i samme bryllup, noe de begge har delt flere bilder fra på Instagram.

Ifølge tabloidavisen skal Kaitlynn ha dratt til Bali 16. februar, mens Brody reiste dagen etter.

Det er med andre ord ikke så lett å holde følge med hvem Brody dater, men nå skal det altså være influenser Daisy Keech som har fanget oppmerksomheten hans.

LES OGSÅ: Slik tar de farvel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer