<strong>NY FLAMME:</strong> For et halvt år siden ble det slutt mellom Brandon og Leah Jenner. Nå skal førstnevnte ha gått videre. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: For et halvt år siden ble det slutt mellom Brandon og Leah Jenner. Nå skal førstnevnte ha gått videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brandon Jenner:

- Kobles til mystisk kvinne seks måneder etter bruddet

Skal allerede ha vært på sin første ferie sammen.

Publisert

Mens majoriteten av Kardashian-Jenner-familien deler mesteparten av livet sitt både på tv og i sosiale medier, finnes det deler av familien som lever en heller tilsynelatende «normal» og tilbaketrukken livsstil.

Blant dem er Kylie (21) og Kendall Jenners (23) halvbror Brandon Jenner (37), som også er sønnen til Caitlyn Jenner (69). Selv om Brandons liv ikke preges like mye av offentligheten som resten av familien, har han medvirket flere ganger i «Keeping up with the Kardashians», blant annet sammen med ekskona Leah Jenner (36).

I fjor høst skapte han overskrifter på egenhånd, fordi han og Leah, som han har datteren Eva (3) med, avslørte at de skulle gå fra hverandre etter 14 år sammen.

Nå, et drøyt halvt år senere, ser det imidlertid ut til at lykken smiler igjen for 37-åringen. Ifølge flere amerikanske medier, deriblant US Magazine kobles han nå nemlig til Cayley Stoker.

På ferie sammen

De to turtelduene skal i disse dager være på ferie sammen i Joshua Tree i California og et bilde i sosiale medier setter virkelig fart på romanseryktene. Cayley la nemlig ut et bilde av Brandon på sin private Instagram-story søndag kveld, hvor de to deler en varm klem i naturen, ifølge nettstedet.

37-åringen på sin side har også delt et bilde fra turen, men av hunden sin.

Verken Cayley eller Brandon har foreløpig kommentert de siste romanseryktene.

Hvorvidt Leah også har gått videre etter bruddet er ikke kjent, men hun har i hvert fall tatt tilbake sitt gamle etternavn i sosiale medier, og går nå under navnet Leah James.

Avslørte bruddet

- Etter 14 vidunderlige år sammen, har vi med kjærlighet kommet frem til å avslutte den romantiske delen av vårt forhold, het det i en felles uttalelse da de gikk hver til sitt i fjor.

- Selv om vi har valgt å skille oss som et par, vi vil fortsatt elske hverandre veldig, veldig høyt. Vi er fremdeles en stor del av hverandres liv, som bestevenner, familie og kjærlige foreldre til vår datter, fortsatte de.

Paret fastslo samtidig at det ikke var løgner, utroskap eller krangling som var årsaken til at ekteskapet tok slutt. De skrev videre at de ønsket å fortelle om skilsmissen på denne måten for å komme eventuelle falske påstander og spekulasjoner i forkjøpet.

<strong>SLUTT:</strong> Etter 14 år sammen valgte Brandon og Leah å gå hver til sitt i fjor. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Etter 14 år sammen valgte Brandon og Leah å gå hver til sitt i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>FAR OG DATTER:</strong> Brandon sammen med datteren Eva i januar. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Brandon sammen med datteren Eva i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fantastisk opplevelse

Brandon og Leah gikk på videregående sammen, og har kjent hverandre siden de var tenåringer i Malibu. I 2012 giftet paret seg, hvor Brandons berømte halvsøstre var brudepiker.

Deres felles datter Eva kom til verden for tre år siden, noe eksparet selv delte i sosiale medier.

«Onsdag 22. juli ble jeg mor. Det har uten tvil vært en fantastisk opplevelse, og har gitt meg en emosjonell, spirituell og psykisk utfordring også. og jeg er så takknemlig for hvert sekund. Brandon og jeg skal nå ta vare på vår friske, lille jente, Eva James Jenner», skrev Leah på Instagram den gang.

I dag ser det ut til at den lille jenta tilbringer mye tid med både moren og faren sin, og at Leah og Brandon tilsynelatende har et fungerende forhold etter bruddet.

LES OGSÅ: - De vil komme seg videre med livene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer