Anna Faris:

Kobles til kollega to måneder etter skilsmissenyheten

- De har hengt sammen i ukesvis.

SLUTT: For to måneder siden avslørte skuespillerparet Anna Faris og Chris Pratt at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: For to måneder siden avslørte skuespillerparet Anna Faris og Chris Pratt at de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): I august kom nyheten om at stjerneparet Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) skulle skilles etter åtte år som mann og kone.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen i en Facebook-post.

Videre forklarte Pratt at de ønsker å verne om sønnen Jack (5), og at de derfor prøve å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, fortsatte han.

- Det var definitivt en date

Torsdag skriver People.com, samt flere andre amerikanske medier, at Anna Faris har begynt å date igjen.

Siden tidlig sist måned skal «Mom»-stjernen ha tilbrakt mer og mer tid med filmfotografen Michael Barrett (47), som hun jobbet sammen med på sin nyeste film «Overboard», ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Anna har hengt sammen med Michael i ukesvis. De traff hverandre noen ganger i september, men nå ses de mer regelmessig, forteller en kilde til People.

Duoen skal blant annet ha vært på flere middagsdater den siste tiden. To ganger skal de ha blitt observert på den eksklusive italienske restauranten Modo Mio i Pacific Palisades i Los Angeles, ifølge E! Online.

- Det var definitivt en date. Det virket romantisk mellom dem i forhold til måten de så på hverandre og hvordan de lo sammen ved bordet, sier et øyenvitne til nettstedet.

Og kjendisnettstedet TMZ skriver at paret nøt en lunsj sammen på Neptune’s Net i Malibu sist måned.

Saken fortsetter nedenfor.

Har et godt vennskap med eksen

Nyheten om Annas angivelige nye flamme kommer kort tid etter at hun åpnet seg til People.com om hvordan det går med henne og Pratt etter bruddet.

- Vi kommer alltid til å ha hverandre og til å være veldig gode venner. Det er fremdeles utrolig mye latter i livet vårt sammen, og han er fremdeles veldig stolt av meg, fortalte hun til nettstedet.

- Vi så hverandre vokse opp, og han får meg fremdeles til å le hele tiden. Jeg tror jeg også får ham til å le - hvis ikke er han en sinnsykt god skuespiller og flink til å le falskt, fortsatte hun.

Faris og Pratt møttes under innspillingen av filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og overrasket alle med å gifte seg i en hemmelig seremoni på Bali to år senere.

40-åringen innrømmet også til People at hun ikke synes det er så rart at fansen ble sjokkert over nyheten om bruddet.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa hun til nettstedet, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

LES OGSÅ: Kylie Jenner: - Lever i skjul etter baby-avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer