Zac Efron:

Kobles til kollega etter brudd med dansk OL-stjerne

Hollywood-stjernen skal ha gått videre med ung skuespiller.

FLAKSER VIDERE: Kjekkasen Zac Efron skal ha brutt med den danske svømmeren Sarah Bro (t.v.), og gått videre til skuespiller Halston Sage. Foto: NTB scanpix
FLAKSER VIDERE: Kjekkasen Zac Efron skal ha brutt med den danske svømmeren Sarah Bro (t.v.), og gått videre til skuespiller Halston Sage. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For et snaut år siden skrev flere amerikanske medier at skuespillerkjekkasen Zac Efron (32) hadde funnet lykken med den danske svømmeren Sarah Bro (23).

Nå kan imidlertid Us Weekly melde at forholdet mellom de to er over, og etter alt å dømme skal ikke Efron ha lagt seg ned for å deppe etter bruddet.

Nettstedet skriver nemlig at «High School Musical»-stjernen har begynt å date skuespiller Halston Sage (26), som han spilte mot i komedien «Neighbors» fra 2014. Forholdet skal være solid.

- De er i et seriøst forhold og forelsket. De tilbragte ferien med hverandre, blant annet i Santa Monica, sier en kilde til Us Weekly.

Duoen ble også koblet til hverandre da de spilte i «Neighbors» for seks år siden, men det skal ikke ha utviklet seg til noe mer den gangen.

KOLLEGER: Zac Efron og Halston Sage under innspillingen av «Neighbors». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGER: Zac Efron og Halston Sage under innspillingen av «Neighbors». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fungerte ikke mer

Det var i mars i fjor at forholdet mellom Efron og danske Sarah Bro ble kjent, etter at de hadde blitt observert sammen på trening i Los Angeles. De satt også side om side under en UFC-kamp i Las Vegas.

Den danske idrettsutøveren, som blant annet representerte Danmark under sommer-OL i Rio de Janeiro for snart fire år siden, kommer opprinnelig fra København, men har siden bosatt seg i Los Angeles i USA.

Overfor Us Weekly sier en kilde at forholdet «bare ikke fungerte mer».

- Hun kom tilbake til Los Angeles, og det kom aldri ordentlig i gang igjen, sier kilden til kjendisnettstedet.

Efron har sluttet å følge Bro på Instagram, mens hun fremdeles er å finne blant følgerne hans. Fra tid til annen liker hun også bildene hans.

Efron har ikke kommentert bruddet, ei heller de nye romanseryktene.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Profilert forhold

Zac Efron slo gjennom i rollen som Troy Bolton i Disney-filmene «High School Musical», og ble raskt en ettertraktet mann. Imidlertid var han ikke ledig på markedet særlig lenge.

I filmene spilte 32-åringen mot Vanessa Hudgens (31), som hadde rollen som Boltons kjæreste, Gabriella Montez. Også utenfor settet fant skuespillerne tonen.

EKSER: Vanessa Hudgens og Zac Efron sammen på Oscar-utdelingen i 2009. Foto: NTB scanpix
EKSER: Vanessa Hudgens og Zac Efron sammen på Oscar-utdelingen i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Duoen var lenge et av Hollywoods heteste par, før de gikk hver til sitt etter fem år i 2010. Vanessa Hudgens har tidligere uttalt at hun syntes det var vanskelig å være kjæreste med en så populær mann.

- Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg var skikkelig slem fordi jeg var så lei. Jenter løp etter ham, og jeg ga dem drepende blikk, fortalte 31-åringen til New York Times i 2015.

TED BUNDY: Spillefilmen om massemorderen får kritikk for å seksualisere hovedpersonen som spilles av Zac Efron. Video: Voltage. Vis mer

LES OGSÅ: Skilt ett år etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer