Audrina Patridge:

Kobles til Hollywood-kjekkas

- De er bare venner.

ROMANSERYKTER: Audrina Patridge kobles til amerikansk skuespiller. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Audrina Patridge kobles til amerikansk skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år så det ut til at «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (34) hadde funnet lykken igjen, bare fire måneder etter at hun sist ble singel.

Romansen skulle imidlertid vise seg å bli kortvarig, og etter knappe tre måneder sammen, var det spikeren i kista mellom Audrina og bareieren Matt Chase.

Før den stormfulle romansen med Chase var Patridge sammen med musikeren Ryan Cabrera (37). De to datet først en liten periode i 2010, og fant tilbake til hverandre i fjor høst. Men etter bare fem måneder gikk de hver til sitt nok en gang.

Hun har tidligere vært gift med BMX-proffen Corey Bohan (37), som hun fikk datteren Kirra Max (3) med, men etter kun ti måneder som ektepar kom nyheten om at de skulle skilles for to år siden.

- Ny flamme

Med andre ord har tv-stjernen ikke akkurat hatt hell i kjærligheten, men det ser ikke ut til at hun gir opp håpet om at også hun skal finne sin drømmemann av den grunn.

Ifølge US Weekly skal hun nemlig ha åpnet opp hjertet sitt nok en gang, og denne gangen er det skuespilleren Josh Henderson (37) som skal ha kapret Audrina.

SKUESPILLER: Audrina kobles til den amerikanske skuespilleren Josh Henderson. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLER: Audrina kobles til den amerikanske skuespilleren Josh Henderson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det amerikanske nettstedet skriver at «The Hills»-profilen allerede i juli avslørte at hun datet noen, men hun ønsket ikke den gang å avsløre hvem hennes utkårede var.

MOR OG DATTER: Audrina legger ikke skjul på at datteren alltid vil være hennes prioritet, også når hun møter menn. Her sammen med lille Kirra i september. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Audrina legger ikke skjul på at datteren alltid vil være hennes prioritet, også når hun møter menn. Her sammen med lille Kirra i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke noe tull, ikke noe spill. Jeg er mamma nå, og det er en viktig faktor. Jeg har et barn som er min førsteprioritet, så jeg må legge alt på bordet så ikke den andre kaster bort tiden sin. Men absolutt en som er god til å kommunisere, er konsekvent og er en mann av sitt ord. Det du ser er de du får, forklarte hun til nettstedet om hva hun ser etter i en mann.

Josh Henderson er trolig best kjent for å ha medvirket i «Frustrerte Fruer», men han har også spilt i filmer som «Step Up» og «Dine, mine, våre».

Audrina og Josh har foreløpig ikke kommentert romanseryktene, men ifølge sistnevntes representant skal de bare være venner.

Turbulent skilsmisse

34-åringen gikk som nevnt gjennom en svært offentlig og skitten skilsmisse for to år siden, da hun og Corey Bohan gikk hver til sitt.

Bruddet var mildt sagt av det turbulente slaget, og i oktober samme år ble det kjent at Audrina hadde fått full omsorgsrett for datteren, etter at duoen hadde gått rettens vei.

Audrina ble også tildelt omsorgen for deres felles hund, Lady.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ifølge dokumenter innhentet av The Blast, fikk Corey mulighet til å besøke datteren, men overleveringen av barnet måtte finne sted på politistasjonen.

I fjor høst ble det kjent at TV-stjernen hadde fått innvilget hovedomsorgen for datteren foreløpig, meldte The Blast.

Nyheten om bruddet kom kort tid etter at «The Hills»-stjernen søkte om et midlertidig besøksforbud mot Corey. Dette fordi hun skal ha følt seg usikker på hvordan han ville reagere da hun søkte om separasjon.

- Corey har sagt flere ganger til Audrina at «hvis du forlater meg, så kommer jeg etter deg», uttalte en kilde den gang

LES OGSÅ: - Hun kommer til å ødelegge karrieren din

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer