Rihanna:

Kobles til gammel flamme etter bruddet

«We Found Love»-artisten ble observert sammen med rapperen bare dager etter bruddet.

GAMMEL FLAMME: Forrige uke ble det meldt at Rihanna var blitt singel igjen. Så ble hun sett sammen med ASAP Rocky - en angivelig tidligere flamme. Foto: NTB Scanpix
GAMMEL FLAMME: Forrige uke ble det meldt at Rihanna var blitt singel igjen. Så ble hun sett sammen med ASAP Rocky - en angivelig tidligere flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Robyn Rihanna Fenty (31), bedre kjent under artistnavnet Rihanna, skal ha avsluttet sitt tre år lange forhold med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jamel (31). Det meldte flere internasjonale medier, blant annet TMZ, forrige uke.

Det kan derimot se ut som at stjernen ikke tar bruddet så hardt, da hun allerede er blitt koblet opp mot rapperen ASAP Rocky (31), som skal være en gammel flamme.

Rapperen, som egentlig heter Rakim Mayers, er også kjent for den mye omtalte voldsepisoden i Stockholm i fjor sommer.

Ble sett sammen

Da Rihanna dukket opp på hip hop-kollektivet ASAP Mobs årlige veldedighetskonsert i New York på fredag, satte ryktene om at de dater igang, ifølge blant annet TMZ og Hot97.

På bilder som sirkulerer i sosiale medier, blir de to sett posere og le sammen, og stemningen mellom dem ser ut til å være svært god.

Dette er imidlertid ikke første gang de har blitt observert sammen i løpet av den siste tiden. I desember ble de nemlig sett sammen på en av rapperens konserter i Sverige, ifølge Daily Mail, og samme måned poserte de også sammen på Fashion Awards i London.

GOD TONE: Rihanna og ASAP Rocky så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: NTB scanpix
GOD TONE: Rihanna og ASAP Rocky så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hun er sexy

Det har svirret romanserykter rundt Rihanna og rapperen flere ganger opp gjennom årene, og så tidlig som i 2013 begynte folk å lure på om det foregikk noe mer mellom stjernene. Den gangen avkreftet «Praise The Lord»-rapperen ryktene.

- Jeg ser ikke på henne på den måten engang. Hun er sexy, men jeg klarer meg, uttalte Rakim den gang til MTV News.

PÅ RØD LØPER: Rihanna og ASAP Rocky dukket også opp sammen på Fashion Awards i London i desember 2019. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Rihanna og ASAP Rocky dukket også opp sammen på Fashion Awards i London i desember 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ryktene oppstod igjen etter de skal ha kysset på settet til musikkvideoen «Fashion Killa». Rakim benektet ryktene, og hevdet at det kun var vennskap mellom dem.

- Det skjedde aldri. Hvis det skjedde, ville det skjedd. Vi gjorde det ikke. Man vet aldri, men det er ikke det jeg ser frem til. Jeg ser frem til det vennskapet jeg allerede har med alle disse kvinnene, sa ASAP Rocky i et intervju med Rap-up, der han også snakker om Rita Ora (29).

I skrivende stund har verken Rihanna eller ASAP kommentert ryktene som har svirret de siste dagene.

RIHANNA JR: Åtte år gamle Ala'a Skyy, som tidligere har blitt sammenlignet med Rihanna, brukes til å reklamere for helseprodukter. Det vekker reaksjoner. Video: Rød Løper Vis mer

Tilbake med Drake?

Det skal også sies at Rihanna dessuten er blitt sett sammen med en annen mann, og det er ingen andre ringere enn rapperen Drake (33).

De to har tidligere datet frem og tilbake, og i 2016 delte han følelsene sine for Rihanna under MTV Video Music Awards. Da rapperen skulle overrekke en pris til artisten, omtalte han henne som «en jeg har vært forelsket i siden jeg var 22 år gammel».

Vis mer

Fansen håpet nok at det skulle bli noe mer, men dessverre for dem skjedde det aldri. I senere tid kunne det virke som om at det hadde oppstått en feide mellom de to. Det var etter et intervju med Vogue i 2018 at ting begynte å skurre.

- Vi er ikke venner lenger, men vi er ikke akkurat uvenner heller, sa Rihanna til motemagasinet den gang.

NÆR RELASJON: Drake og Rihanna omfavner hverandre på MTV Video Music Awards i 2016. Foto: NTB scanpix
NÆR RELASJON: Drake og Rihanna omfavner hverandre på MTV Video Music Awards i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå kan det virke som om Drake og Rihanna har funnet ut av problemene. Fredag ble «In My Feelings»-rapperen og Rihanna også sett sammen, noe fan-kontoen «World Star Hiphop» har delt en videosnutt av:

I snutten får man se Drake og Rihanna som står i nærheten av hverandre på konserten, men de to ser kanskje ikke altfor vennskapelige ut. Innlegget på Twitter har fått fans til å reagere.

- Disse to! Skal de virkelig late som at de ikke står ved siden av hverandre?

Andre ser ut til å være på «team ASAP Rocky».

- Absolutt ikke! Hun er for Rocky nå. Drake vil ikke ha henne mer, er det en annen som skriver.

Imidlertid kan det se ut til at ryktene om Rihanna og ASAP Rocky foreløpig forblir nettopp rykter, da man ikke kan utelukke at artisten bare nyter singellivet og henger med gamle kjente.

LES OGSÅ: Talen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer