Rihanna:

Kobles til gammel flamme etter bruddet

«We Found Love»-artisten ble observert sammen med rapperen bare dager etter bruddet.

GAMMEL FLAMME: Forrige uke ble det meldt at Rihanna var blitt singel igjen. Så ble hun sett sammen med ASAP Rocky - en angivelig tidligere flamme. Foto: NTB Scanpix
GAMMEL FLAMME: Forrige uke ble det meldt at Rihanna var blitt singel igjen. Så ble hun sett sammen med ASAP Rocky - en angivelig tidligere flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Robyn Rihanna Fenty (31), bedre kjent under artistnavnet Rihanna, skal ha avsluttet sitt tre år lange forhold med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jamel (31). Det meldte flere internasjonale medier, blant annet TMZ, forrige uke.

Det kan derimot se ut som at stjernen ikke tar bruddet så hardt, da hun allerede er blitt koblet opp mot rapperen ASAP Rocky (31), som skal være en gammel flamme.

Rapperen, som egentlig heter Rakim Mayers, er også kjent for den mye omtalte voldsepisoden i Stockholm i fjor sommer.

Ble sett sammen

Da Rihanna dukket opp på hip hop-kollektivet ASAP Mobs årlige veldedighetskonsert i New York på fredag, satte ryktene om at de dater igang, ifølge blant annet TMZ og Hot97.

På bilder som sirkulerer i sosiale medier, blir de to sett posere og le sammen, og stemningen mellom dem ser ut til å være svært god.

Dette er imidlertid ikke første gang de har blitt observert sammen i løpet av den siste tiden. I desember ble de nemlig sett sammen på en av rapperens konserter i Sverige, ifølge Daily Mail, og samme måned poserte de også sammen på Fashion Awards i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer