ROMANSERYKTER: Både Russell Crowe og Terrie Irwin er australske og har vært venner i mange år. Nå hevder et australsk magasin at det har oppstått varme følelser mellom dem. Bildet er tatt i 2007. Foto: Scanpix.
ROMANSERYKTER: Både Russell Crowe og Terrie Irwin er australske og har vært venner i mange år. Nå hevder et australsk magasin at det har oppstått varme følelser mellom dem. Bildet er tatt i 2007. Foto: Scanpix. Vis mer

Russell Crowe:

Kobles til enken etter Steve Irwin

- Terri ønsker ikke å skjule forholdet lenger.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september var det ti år siden Terri Irwin (52) mistet ektemannen, den kjente australske TV-stjernen «Krokodillejegeren» Steve Irwin, da han ble drept av en piggrokke som spiddet ham i brystet.

Enken, som ble alenemor for barna Bindi (18) og Robert (13), har siden den gang forholdt seg singel.

I vår ble hun derimot romantisk linket til Hollywood-stjernen Russell Crowe (52) etter at naboer skal ha sett skuespilleren naken på balkongen hennes på Sunshie Coast i Australia.

- Det var bare et tidsspørsmål før de forelsket seg, sa en kilde, om paret som har kjent hverandre i flere år, i mai.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRT PAR: Terri og Steve Irwin traff hverandre i 1991 og giftet seg kun åtte måneder senere. 14 år senere døde krokodillejegeren. Han ble bare 44 år gammel. Foto: Scanpix.
POPULÆRT PAR: Terri og Steve Irwin traff hverandre i 1991 og giftet seg kun åtte måneder senere. 14 år senere døde krokodillejegeren. Han ble bare 44 år gammel. Foto: Scanpix. Vis mer

«På samme bølgelengde»

Selv om duoens talspersoner den gang avkreftet romansen, dukker det nå opp nye rykter om at paret er sammen.

Ifølge det australske magasinet New Idea er nemlig Terri og Russell nå endelig klare for å stå frem som kjærester.

- Terri er veldig nervøs for å gjøre romansen offentlig, men hun ønsker heller ikke å skjule forholdet lenger, forteller en venn av henne til nettstedet.

I tillegg bekrefter ansatte ved dyreparken Australia Zoo, ifølge New Idea, at paret har annonsert forholdet til sine nære venner. Samtidig skal duoen ha avslørt at de ønsker å gifte seg i en liten, intim seremoni sent i 2018, skriver bladet.

- Det er ikke vanskelig å se at de liker hverandre og at de har gjort det i lang tid, forteller en kilde til bladet, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

HÅND I HÅND: Her er Russell Crowe, Terri Irwin og Naomi Watts sammen på et event i Los Angeles året etter at Steve Irwin døde. Foto: Scanpix.
HÅND I HÅND: Her er Russell Crowe, Terri Irwin og Naomi Watts sammen på et event i Los Angeles året etter at Steve Irwin døde. Foto: Scanpix. Vis mer

«Gladiator»-stjernen skilte seg for fire år siden fra kona Danielle Spencer (48) som han har barna Charles (12) og Tennyson (10) med. De hadde da vært gift i ni år.

- Russell har naturligvis vært gjennom mye smerte ettersom han elsket Danielle svært høyt, og dette er noe Terri kjenner seg igjen i fordi hun har slitt med å finne noen som kan sammenligne seg med Steve.

- Begge to er på samme bølgelengde når det kommer til at de ikke forventet seg å finne ekte kjærlighet igjen. Det er derfor de passer så bra sammen, forklarer kilden, ifølge Daily Mail.

Innad i dyreparken er det derimot ulike meninger om kjærlighetsryktene mellom paret faktisk er sanne.

- Terri og Russell dater ikke og planlegger garantert ikke noe bryllup. Disse ryktene er fullstendig falske, sier en representant fra Australian Zoo til australske Daily Mail.

EKS-KONA: I 1989 forelsket Russell Crowe seg i sangeren Danielle Spencer. Fire år senere giftet de seg. Ekteskapet tok derimot slutt etter ni år. Foto: Scanpix.
EKS-KONA: I 1989 forelsket Russell Crowe seg i sangeren Danielle Spencer. Fire år senere giftet de seg. Ekteskapet tok derimot slutt etter ni år. Foto: Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Aniston og Mayer snakker ikke sammen - åtte år etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer