Kobles til eksen nok en gang

- De elsker hverandre, men det er veldig komplisert.

TILBAKE TIL EKSEN?: Det spekuleres nå i om Kardashian kommer til å bli sammen med ekskjæresten Reggie Bush igjen. Foto: All Over Press
TILBAKE TIL EKSEN?: Det spekuleres nå i om Kardashian kommer til å bli sammen med ekskjæresten Reggie Bush igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sist helg ble reality-stjernen Kim Kardashian (31) observert mens hun spiste lunsj sammen med ekskjæresten Reggie Bush.

Etter at Kardashian i fjor gjorde det slutt med Kris Humphries etter 72 dagers ekteskap, har hun flere ganger blitt sett sammen med ekskjæresten.

Det fører naturligvis til rykter.

En kilde nær paret forteller at Kardashian og Bush foreløpig kun er gode venner.

- Det vet ikke hva som kommer til å skje fremover. De tar det veldig rolig. De elsker hverandre og savner hverandre, men forholdet er veldig komplisert. Kim ønsker å bruke tiden sin, og være singel og komme seg etter skilsmissen, sier kilden til People.com.

I desember hevdet en kilde at dersom 31-åringen skal bli mamma, så vil Bush være en ideell far.

- Kris var ikke den rette for Kim. Ikke som ektemann, men i hvert fall ikke som en far, og helt siden de slo opp, har Kim tenkt mer og mer på Reggie. Da de var sammen tidligere, tenkte alltid Kim at han kom til å bli en god far, sa kilden til OK! Magazine.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun vil ha barn med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer