Kobles til Clooneys eks

Rockeren Lenny Kravitz observert flørtende med Elisabetta Canalis.

NYTT PAR?: Lenny Kravitz kobles til Elisabetta Canalis etter at de to ble observert flørtende sammen på festival. Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Lenny Kravitz kobles til Elisabetta Canalis etter at de to ble observert flørtende sammen på festival. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lenny Kravitz (48) snakket i fjor ut om at all reisingen som følger med livet som artist, gjør det vanskelig å etablere et forhold.

Nå kan det imidlertid se ut som at rockeren har funnet seg en dame. 48-åringen kobles nemlig til George Clooneys (51) ekskjæreste, Elisabetta Canalis (33).

De to ble observert på Ibiza under 123-festivalen tidligere denne måneden.

- Lenny og Elisabetta ankom sammen og ble observert mens de hygget seg med hverandre i VIP-området. Det så ut som at de kom veldig godt overens, sier en kilde ifølge Orange News.

Canalis og Clooney var sammen i halvannet år, før de slo opp i fjor sommer. Clooney er nå sammen med den tidligere fribryteren, Stacey Keibler.

Den italienske skuespillerinnen og modellen har blant annet deltatt i amerikanske «Skal vi danse», og frontet dyrevernsorganisasjonen PETA helt naken. Hun er også aktuell på norske tv-skjermer i krimserien «Leverage», som går på kanalen Viasat 4.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Michael jackson - Ny Jackson-låt lekket  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer