NYTT PAR? Ryktene svirrer om at Dakota Johnson og Jon Hamm har vært på flere dater sammen. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Ryktene svirrer om at Dakota Johnson og Jon Hamm har vært på flere dater sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dakota Johnson:

Kobles til 18 år eldre skuespiller-kollega

Er «Mad Man»-stjernen Dakota Johnsons nye flamme?

(Se og hør): Oppmerksomheten rundt Dakota Johnson (28) har vært enorm etter at hun i 2013 kapret hovedrollen som Anastasia Steel i det erotiske dramaet «Fifty Shades of Grey».

Nå skaper Hollywood-stjernen overskrifter nok en gang.

Ifølge Page Six skal nemlig den flotte brunetten ha en het flørt på gang med sin 18 år eldre skuespiller-kollega, Jon Hamm (46).

Torsdag kveld ble duoen observert mens de drakk vin sammen på restauranten Kingside på hotellet Viceroy Central Park i New York.

- De så virkelig ut til å nyte hverandres selskap, forteller et øyenvitne til nettstedet, som la til at paret tilbrakte om lag to timer sammen.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Jon Hamm har hanket inn flere priser for rollen som Don Draper. Her er han avbildet med prisen sin, og «Mad Men»-kollegene John Slattery og January Jones, på Emmy Awards i 2015. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Jon Hamm har hanket inn flere priser for rollen som Don Draper. Her er han avbildet med prisen sin, og «Mad Men»-kollegene John Slattery og January Jones, på Emmy Awards i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er ikke første gang de to skal ha nytt hverandres selskap.

I april ble paret også fotografert sammen i Elton Johns 70-årsdag.

Motemagasinet Harper's Bazaar omtaler også den mulige nye romansen.

Hater å være singel

Jon Hamm fikk sitt store gjennombrudd som Don Draper i den prisbelønte TV-serien «Mad Men» i 2007.

For to år siden brøt han med kjæresten gjennom 18 år, skuespilleren Jennifer Westfeldt (47), og har i etterkant blitt koblet til Hollywood-stjernene Kate Beckinsale (44) og Jenny Slate (35).

- Det er hardt å være singel etter å ha vært i et forhold i så mange år. Det er skikkelig tøft. Det suger, fortalte Hamm til InStyle tidligere i sommer.

Dakota Johnson har på sin side vært singel siden det to år lange forholdet til Matthew Hitt (31) tok slutt sommeren 2016.

- Det føles som om jeg alltid har litt kjærlighetssorg, til og med når jeg er i et lykkelig forhold. Jeg er ikke så flink til å ta lett på ting. Følelsene mine, selv de gode, er så intense at det gjør vondt, avslørte hun til Vogue i januar.

GIKK HVERT TIL SITT: Dakota Johnson og Matthew Hitt (t.v) var kjærester et par år, men forholdet skal ha vært turbulent. Oppstyret rundt Johnsons rolle i «Fifty Shades»-filmene skal ha vært vanskelig å takle for Hitt, og vært en av grunnene til bruddet i fjor. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVERT TIL SITT: Dakota Johnson og Matthew Hitt (t.v) var kjærester et par år, men forholdet skal ha vært turbulent. Oppstyret rundt Johnsons rolle i «Fifty Shades»-filmene skal ha vært vanskelig å takle for Hitt, og vært en av grunnene til bruddet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Mila Kunis: - Jeg er superdramatisk