- Kobles fra respiratoren

Familien vil la Bobbi Kristina dø på samme dato som moren døde - tre år senere.

VANSKELIG OPPVEKST: Bobbi Kristina har hatt det tøft etter at moren hennes, sangstjernen Whitney Houston, døde. For ti dager siden hun selv funnet bevisstløs i et scenario som var uhyggelig likt omstendighetene rundt morens dødsfall i 2012. Her er mor og datter på en gallatilstelning før Grammy-utdelingen i 2011.  Foto: Stella Pictures
VANSKELIG OPPVEKST: Bobbi Kristina har hatt det tøft etter at moren hennes, sangstjernen Whitney Houston, døde. For ti dager siden hun selv funnet bevisstløs i et scenario som var uhyggelig likt omstendighetene rundt morens dødsfall i 2012. Her er mor og datter på en gallatilstelning før Grammy-utdelingen i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 31. januar ble ble Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown (21), funnet bevisstløs i badekaret hjemme hos seg selv i Georgia i USA.

Hun ble senere lagt i kunstig koma for å skåne hjernen, og har siden den gang kjempet for livet.

Tilstanden hennes har fremdeles ikke blitt bedre, og nå skal familien ha bestemt seg for å koble henne fra respiratoren, skriver Page Six.

Datoen de skal ha valgt å ta farvel med Bobbi Kristina, er onsdag 11. februar - samme dag som moren hennes, Whitney Houston, døde for tre år siden.

Dette skal være en symbolsk handling for familien å føre mor og datter sammen for alltid, ifølge nettstedet.

TURBULENT FORHOLD: Bobbi Kristina er Whitney Houston og Bobby Browns eneste barn. Parets forhold var preget av store rusproblemer og heftige krangler. Foto: action press/All Over Press
TURBULENT FORHOLD: Bobbi Kristina er Whitney Houston og Bobby Browns eneste barn. Parets forhold var preget av store rusproblemer og heftige krangler. Foto: action press/All Over Press Vis mer

- Det eneste familien har klart å bli enige om er at Bobbi Kristina er hjernedød, og det ikke er noe mer som kan gjøres for henne, sier en familievenn til Page Six.

Brown og Houston familiene skal nemlig ha hatt flere uoverenstemmelser i forhold til Bobbi Kristinas situasjon, men de siste dagene har de alle samlet seg på sykehuset hvor de ber sammen.

Kjæresten etterforskes

Bobbis kjæreste Nick Gordon, som fant henne og utførte førstehjelp på henne, har derimot ikke kommet tilbake på besøk.

I helgen ble det rapportert av CNN at han er under etterforskning av politiet etter at det har blitt oppdaget uforklarelige skader på 21-åringens kropp.

Det er nå tre år siden Bobbi Kristinas legendariske mor ble funnet livløs i et badekar på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles.

Whitney Houston ble erklært død på stedet – 48 år gammel.

Rettsmedisinerne konkluderte den gangen med drukningsulykke, men at kokain og hjertefeil var medvirkende faktorer.

LES OGSÅ: - Vi vet jo at moren hennes døde på denne måten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer