Vinner av «Stjernekamp» 2020:

Knut Marius Djupvik vant «Stjernekamp»

Stakk av med seieren under lørdagens finale.

VINNER: Knut Marius Djupvik er årets vinner av «Stjernekamp». Foto: Julia Naglestad/NRK
VINNER: Knut Marius Djupvik er årets vinner av «Stjernekamp». Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Knut Marius Djupvik (32) har vunnet «Stjernekamp» 2020. Han møtte Sandra Lyng (33) i den nervepirrende finalen lørdag.

I dommerpanelet satt blant annet fjorårets vinner Bilal Saab, artist Maria Mena og det faste innslaget Mona B. Riise.

Lørdag kveld kunne finalistene glede seerne med tre låter hver. Én gjenganger fra høstens sjangre, én låt fra eget repertoar, og en egenvalgt finalelåt.

Lyng ble kjent da hun som 16-åring deltok i sangkonkurransen Idol i 2004. Mange kjenner henne fra kjempehiten «Sommerflørt», som hun slapp året etter sammen med rapperen Philip Ruud.

Djupvik ble for alvor kjent da han stakk av med seieren i sangkonkurransen The Voice i 2013, og har senere vært i se som musikalartist i flere sceneoppsetninger.

ANNENPLASS: Sandra Lyng måtte nøye seg med å være nummer to. Foto: Julia Naglestad/NRK
ANNENPLASS: Sandra Lyng måtte nøye seg med å være nummer to. Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer

Mestringsfølelse

«Stjernekamp»-deltakelsen har ikke bare vært enkel for Lyng. På Instagram har 33-åringen tidligere skrevet om at hun fikk et angstanfall under en generalprøvene.

«En time før sending i går så knøt det seg i halsen min. Det ble vanskelig å puste. Angsten tok over», skrev hun i et Instagram-innlegg.

Forrige uke fortalte Lyng til Dagbladet at angsten bunner i en følelse av å ikke være bra nok. Hun mente imidlertid at «Stjernekamp»-reisen hadde hjulpet stort, og at hun ikke fryktet gjentakelse på finalekvelden.

- Jeg håper at angsten ble med den ene sendingen. Det kommer av at jeg ofte tenker at jeg ikke er god nok, men «Stjernekamp» har gitt meg mestringsfølelse og en tro på at jeg kan klare ting, fortalte 33-åringen, og fortsetter:

Popartisten blir tappet for krefter under en svært krevende sykkeletappe i «71° nord - Norges tøffeste kjendis», og bryter sammen. Video: TVNorge Vis mer

- Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger og koselig kommentarer. Folk har faktisk stemt på meg, så det føles ut som jeg har en skokk med venner i ryggen. Med det blir man jo mer rakrygget og sterk.

LES OGSÅ: «Stjernekamp»-dommerne er barndomsvenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer