Knut dyrker kjærligheten

Knut Haavik og hans kjære Sol lever på "den grønne green" i Spania om vinteren. Velkommen til Casakos Haavik!

NYTER HVERANDRE: Det er tydelig at Knut og Sol har funnet "it" i hverandre.
NYTER HVERANDRE: Det er tydelig at Knut og Sol har funnet "it" i hverandre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Velkommen!


- Her øver jeg meg på å bli pensjonist! smiler Knut, og viser oss rundt i det gedigne huset som den tidligere Se og Hør-sjefen måtte punge ut om lag fire millioner kroner for. I "Casakos Haavik" på Costa del Sol i Spania koser Knut og kjæresten Solveig Andresen (55) - eller Sol - seg gjennom vinterhalvåret. Nabolaget er eksklusivt, og både Bruce Willis og Julio Iglesias bor i nærheten.


Også barna Svein Arne (39), Knut jr. (31) og Cecilie (36) er flittige brukere av stedet. Og Knut har to biler på spanske skilter stående i garasjen. De truer med å bli skviset ut av en voksende haug med golfkøller. Hele familien er nemlig fullstedig hekta.


Knut vil ikke la seg avbilde på kjøkkenet, men stiller gjerne opp i badstua.


- Hjemme i Norge tar Sol og jeg badstu med påfølgende bad i kaldtvannskulpen hver dag. Så jeg tenkte at vi måtte ha en her også. Vi tilbringer jo store deler av vinteren her, sier Knut.


På kjøkkenet har Sol  og Knut jr. stelt i stand et herlig tapas-måltid.


- Det er fantastisk å gå i butikken og handle her, stråler Sol. Det er spansk skinke, oster, pølser, sardiner og spansk tortilla.


- Sol er så flink til å lage mat. Hun er virkelig god, skryter Knut og sender kjæresten et varmt blikk.


At Knut og Sol har funnet noe svært spesielt i hverandre, er lett å se. Den tidligere krimjournalisten , sjefredaktøren og konsernsjefen har funnet roen med Sol og savner ikke deadlines.


- Vi har det godt sammen. Og her nede nyter vi vinterhalvåret. Dette er det nest beste stedet å komme til. Men paradiset er tross alt hytta i Sandefjord - om sommeren, forteller Knut og løper ut i hagen.


- Før pleide jeg å si at en god sjefredaktør ikke bør ha venner. Sånn sett var jeg nok en svært god redaktør. Men etter at Sola mi kom inn i mitt nye univers, fikk jeg nye venner. For hun hadde mange! Og det er faktisk ganske fint!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer